Komentari na vest

Prvi intervju "kneza" Kembe Vokera: Hvala Šabazu Nejpiru, savetovao me da dođem u Evropu

d

dre

pre 10 meseci

Nema od njega nista,sjebace se nakon 10kola i presedeti sezonu za par milki...
P

Pou

pre 10 meseci

cekamo cetvorku i beka ubicu, mora to u julu... Kemba i Sabaz dogodine
f

fuduojpfzd6r

pre 10 meseci

Prošle sezone su bili baš jaki,igrali final four,zadrzali sve igrače i dodatno se pojačali,košarkaška sila u najavi zvana Monako.Saša Obradović je napravio dobar posao a ove sezone mogu biti još bolji,sa ovakvim timom sve sem final foura je propala sezona a deluje mi da su trenutno u top 3 kandidata za prvaka.
p

polesrbine

pre 10 meseci

Pol Dzordzu dati pasoš i da igra za Srbiju. Nisam za strance u reprezentaciji, ali on je naš zet, tako da mu dodje kao domaci. Više ima on prava nego bilo koji drugi koji je igrao u našoj zemlji godinu, dve ili 5.
b

bratunga

pre 10 meseci

Aj ne pisi gluposti ovde .Kako moze da ihra Pol Dzorz za nas ,kada je vec igrao za svoju reprezentaciju . Da nije igrao pa mozda da se opipa puls,ovako si samo lupio i ostao si ziv . Pozdrav
B

Bob Rock

pre 10 meseci

Samo Aaron Gordon.
s

sve za ljubav

pre 10 meseci

Zna li se za koje pare je potpisao
M

Mr007

pre 10 meseci

Au Covke,morao si saznati da su Nejpir i Voker sjajni prijatelji. Da mu kazes,evo ti 2 milke,igraces sa odlicnim prijateljem i pred najboljim navijacima,sa tobom osvajamo EL. 🤣Jbga,stativa,ali i ovako smo jaki.
M

Mr007

pre 10 meseci

Nejpir-?-Gudaitis-?-Bolomboj; Teodosic-Nedovic-Hanga-Mitrovic-Simonovic; Santos-Lazic-Lazarevic-Davidovac-Kuzmic; trener:Ivanovic. Ako pogodimo vrhunskog beka sutera i dovedemo kvalitetnu cetvorku,plejof ne gine,a uz dosta srece,mozemo i na final for. Ima dosta kvalitetnih ekipa u EL: Real,Panatinaikos,Monako prednjace,a uvek su tu Oli,Barsa,Efes,Fener,verovatno u konkurenciji i grobari sa Zocovim F4 EL skautingom😂.
b

bratunga

pre 10 meseci

Nigde ne pise platu koliku ce imati ? Sumnjam da mu je Monako dao vise para ,nego sto je imao Mirotic u Barsi na godisnjem nivou . Sta misle ostali ?
J

JasamJa

pre 10 meseci

Uh kakva će biti sezona, mislim da će ovaj gospodin biti najdominantniji igrač ove sezone. Da nisu možda Zvezda i Partizan neki ruski projekat za ovu sezonu? Pod tim mislim da se u njih guraju pare da bi se popiš... po zapadu. Finale će da igra bar jedan od naša dva tima, 100%. Ovo pišem na ovoj vijesti jer ima malo komentara pa je moguće da neko i pročita, na bitnim vjestima za našu košarku ne možes doći na red od papana.
Q

QPa

pre 10 meseci

Kad bi manje vremena provodio po litvanskim podkastima mozda bi malo trezvenije razmisljao. Koji je interes Rusa da ulazu milione u dva srpska kluba? Da bi se popisali po zapadnim klubovima? U cemu - u kosarci? BUM kakav tok misli... U dva srpska kluba drzava sipa novce, svidelo se to nekom ili ne...
N

Najbolji

pre 10 meseci

Igrač koji je došao da se takmiči u EL iz NBA. Da neko ne napiše Ajverson, jer je on došao turistički, a Mirotić nije ni blizu kalibra Kembe.
G

Gorankg

pre 10 meseci

Dominik Vilkins takodje.Izdominirao u PAO.
r

rea

pre 10 meseci

Kemba je bivši košarkaš. Pretprošle godine je odigrao 30ak utakmica, prošle godine jedva da se skidao i da je bio vezan ugovorom. Mirotić se iz NBA vratio kao igrač od 15 poena 7 skokova, ozbiljan starter i bitan šraf u igri Pelikansa i Baksa. Naravno, kada se gleda karijera kroz brojke Kemba je "veći" igrač od Mirotića, ali kada se gledaju poslednje sezone pred odlazak iz NBA, Mirotić je daleko korisniji NBA košarkaš bio.
A

Aleksandar Sale

pre 10 meseci

Što ga ne dovede u Zvezdu majstore? :')
n

neba8ra

pre 10 meseci

Vala mogao je. Vise bi para zaradio
n

neiskustvo

pre 10 meseci

Zeznuo se čovek. Zaleteo se na prvu ponudu. A da je malo sačekao, pustio u novine glasine da dolazi u Evropi, Zvezda bi se zalepila, ponudila mu jače uslove i dovela ga kao 36 pojačanje ovog leta. Ispao je naivan.