"Raško Bojić"
"Raško Bojić"

Raško Bojić u ABA 2 zanosu: Čačani, čeka vas derbi kola u Kopru!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.17. | 09:03

Trener košarkaša Borca pred utakmicu sa Sikst Primorskom smatra da se još uvek ne može znati koliko je ko opasan u ABA 2 društvu

Raško Bojić

U drugom kolu  ABA 2 lige KK Borac će odmeriti snage u Kopru sa ekipom Sikst Primorska.

Izabrane vesti

Čačani su u dosadašnjem delu sezone odigrali dve sjajne utakmice, i ostvarili isto toliko ubedljivih pobeda. Prvu u Ohridu u okviru  ABA 2 lige, a drugu u Košarkaškoj ligi Srbije protiv Vojvodine. Zbog navedenih trijumfa košarkaši iz Čačka su puni samopouzdanja, pa nema sumnje da će utakmica u Kopru biti jedna sjajna predstava za sve ljubitelje košarke.

Trener Čačana Raško Bojić ističe da će biti potrebno neko vreme da se ekipe u novoforimarnom takmičenju bolje upoznaju, a naglašava da će duel u Kopru biti derbi drugog kola regionalnog takmičenja.
,,Očekuje nas derbi utakmica ABA 2 lige protiv ekipe iz Kopra. Kako je liga tek počela, biće potrebno neko vreme da se stvari iskristališu, i da se realnije vidi odnos snaga u novoformiranoj ligi. Ono što meni deluje kao izvesna stvar, uzimajući u obzir način i kvalitet igre Primorske iz kvalifikacija, jeste da se radi o ozbiljnom i kvalitetnom timu. Imaju dobar roster, i sigurno da su ekipa koja će imati zapaženu ulogu u 2. ABA ligi, i mislim da će utakmica između Primorske i Borca biti pravi derbi drugog kola“, kaže trener košarkaša s Morave Raško Bojić.

Najbolji pojedinac u minulom meču protiv Vojvodine Ivan Gavrilović napominje da je odmor izuzetno važan za Borac, zbog velikih razdaljina koje Čačani moraju da prelaze ove sezone.
,,Nakon dve odigrane utakmice protiv ekipa AV Ohrid u 2. ABA ligi i KK Vojvodina u Košarkaškoj ligi Srbije, pre svega će nam biti potreban odmor, zbog opterećenja prilikom dalekih putovanja. Što se tiče same utakmice protiv Primorske, kao u svakom meču, Borac je tim koji ide isključivo na pobedu. Tako će biti i ovaj put”, zaključio je svoju priču vođa ekipe Borca.

Utakmica između timova Sikst Primorska i Borac zakazana je za sredu 18. oktobra sa početkom u 20 časova.

ABA 2

(Pišu: Đ. Mečanin/N. Minović)
(Foto: PrintScreen)


tagovi

KK Borac ČačakRaško Bojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara