""
""

Real pregazio Kanarska Ostrva - Rodrigez odveo prvaka Evrope u polufinale ACB lige (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.05.15. | 14:51

Madriđani sada čekaju rivalu u polufinalu, a to će biti bolji iz duela Bilbao – Valensija. Tu je trenutni rezultat 1:1, odlučujuća utakmica igra se u ponedeljak u Bilbau

Madridski Real prvi je polufinalista plej-ofa španske ACB lige. Šampion Evrope je u gostima savladao Gran Kanariju sa 93:86 i rešio četvrtfinalnu seriju u svoju korist sa maksimalnih 2:0.

Izabrane vesti

Madriđani sada čekaju rivalu u polufinalu, a to će biti bolji iz duela Bilbao – Valensija. Tu je trenutni rezultat 1:1, odlučujuća utakmica igra se u ponedeljak u Bilbau.

Najbolji igrač na terenu danas je bio veoma raspoloženi Serhio Rodrigez koji je ubacio 26 poena, a četiri manje postigao je Serhio Ljulj.

Ultratalentovani Realov košarkaš Luka Dončić na parketu je proveo pet minuta, ali nije uspeo da se upiše u strelce, dok je Gustavo Ajon zabeležio dabl-dabl sa 10 poena i 11 skokova.

Kajl Kurič je sa 17 poena bio najefikasniji u ekipi Gran Kanarije, a Eulis Baze je na to dodao još 13 poena. Bivši centar Partizana Aleks Marić odigrao je 16 minuta za domaćina i postigao osam poena.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ŠpanijaSerhio RodrigezSerhio LjuljLuka DončićKK Real MadridKK Gran KanarijaEvropaAleks MarićACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara