Komentari na vest

Sjajni Stefan Jović umalo do dabl-dabla, oduševio trojkom sa preko devet metara!

M

Mr.

pre oko 1 godinu

Okoreli sam grobar da naglasim… i Zvezdi i Partizanu su zagarantovana mesta u Evroligi sledece godine, ko god osvojio ABA, drugi rival ce dobiti pozivnicu. Proverena informacija, tako da tek sledece godine ocekujem zestoke okrsaje… NAPRED PARTIZAN!
P

Portoriki

pre oko 1 godinu

Ako izgubimo finale ABA igracemo Evrokup sledece godine. Virtus i Valencia dobijaju licencu pre nas, to je valjda svima jasno s obzirom na dvojac na celu EL, nebitno ko udje iz EK, cak i ako to znaci da ce biti 5 spanskih timova u EL. U tom slucaju realno je da Campazzo ode, realno je da Markovic i Raduljica odu jer su 88. i njihovo vreme je proslo. Holland, Bentil i Martin nisu dovoljno pokazali s obzirom da su stranci i da moraju da iskacu, a isto se odnosi i na Nikolu Ivanovica u poslednje 2 sezone. Uz sve nabrojane tu je jos i Ilic kojeg treba poslati u FMP jer ne pravi razliku na parketu a nije vise toliko mlad. Sto se dolazaka tice, trebamo obavezno vratiti Kalinu pa makar mu dali i milion evra godisnje, jer i on mora biti svestan da ce prosirenjem na 24 kluba Zvezda opet biti deo EL, a imacemo i dobre sanse da osvojimo EK i da se brze vratimo u elitu. Youssoupha Fall iz Lyona bi sigurno dosao, osvojio je spansku ligu sa Baskoniom kad je Dusko bio trener, i sigurno bi opet igrao kod njega jer je pre toga bio anonimus, posebno jer se Lyon raspada, a decko ima 221cm i nije preskup. Stefan Jovic i Nemanja Dangubic dolaze bez problema. Iskoristio bih to sto Avramovicu istice ugovor i sto ce Partizan stvarati strasnu ekipu za F4 sledece godine pa ce tesko biti mesta za njega, a momak znaci puno u odbrani. Za razliku od npr. Andjusica i Trifunovica (o strancima poput Lessorta bolje da nista ne pisem) nikad nije vredjao ni Zvezdu ni Delije i ponasa se sasvim korektno. Uz to sve, prikljuciti Topica i Vukovica, obojica 05. godiste te poboljsati ugovore tamo gde je potrebno da zadrzimo igrace. Konacan tim: Jovic, Topic, Vildoza, Avramovic, Nedovic, Lazic, Dobric, Lazarevic, Kalinic, Dangubic, Petrusev, Vukovic, Mitrovic, Fall, Kuzmic. Ako s druge strane osvojimo ABA sto mi deluje sve manje realno, red je da i nama drzava pravi tim od 30+m za F4.
E

EGost

pre oko 1 godinu

Ja sam čuo da Valensija neće igrati EL sledeće godine, odlučili su da se povuku, e sad da li je to tačno...
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Tvoj komentar su pisali Dr Džekil i mr Hajd.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ja vam baš to od svega srca želim! Evrokup je oduvek bio vaša mera, samo ste se mučili u Evroligi ovih par godina
G

Gost997

pre oko 1 godinu

Kako bih ga voleo u zvezdi opet, on i Kampaco to bi bila poezija
B

Brat Nevera

pre oko 1 godinu

Ne znam za vas, ali meni je Jović uvek bio gotivan igrač, bilo kad je igrao za Zvezdu ili reprezentaciju. Uvek sam bio miran kad je kod njega lopta i voleo bih da za njega bude mesta u reprezentaciji.