Ejveri Bredli u duelu sa Zekom Lavinom
Ejveri Bredli u duelu sa Zekom Lavinom

Sparsi se aktivirali, hoće Ejverija Bredlija!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.18. | 17:05

Hoće li Klipersi ostati raščupani potpuno po zatvaranju transfer pijace?

Blejk Grifin je otišao u Detroit, Deandre Džordan bi u smiraj prelaznog roka mogao u Klivlend, a Ejveri Bredli je na pragu transfera u San Antonio!

Poslednji dan košarkaške pijace u NBA ligi donosi najviše uzbuđenja u Gradu anđela, a osim potencijalnog bombastičnog trejda na kojem insistira Klivlend, dobar posao mogao bi da završi i Greg Popovič.

Izabrane vesti

Naime, jedan od najboljih trenera u istoriji NBA lige spreman je da prosledi Denija Grina u zamenu za Bredlija, s tim da Klipersi zahtevaju da u transakciju bude uključen i garantovani pik iz prve runde. Sparsi zasad odolevaju ovakvoj soluciji i više su za opciju „glava za glavu“.

Podsetimo, Bredli je u Kliperse stigao iz Detroita u paketu zajedno sa Tobijasom Herisom i Bobanom Marjanovićem, gde su Pistonsi zauzvrat dobili Blejka Grifina, Brajsa Džonsona i Vilija Rida. Bredli važi za odličnog beka u oba smera i mogao bi savršeno da se uklopi u sistem Grega Popoviča.

Sparsima je sada potreban neko ko bi mogao da pomogne timu u ofanzivnom delu, posebno nakon povrede Kavaja Lenarda, ali će se takođe vrednovati i njegove defanzivne karaktersistike.

Bredli po slovu ugovora treba da ima garantovanih 8.800.000 dolara plate, zbog čega bi odlazak Grina u Kliperse mogao da bude savršen spoj.

Podsetimo, kapije zimske pijace u NBA zatvaraju se večeras u 21.00 po srednjeevropskom vremenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ejveri BredliDeni Grin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara