""
""

Šumadinci kreću u pomoć: U subotu od 7 ujutru kreće se od Krsta ka Kombank Areni

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.05.14. | 23:27

Svi koji žele da pomognu, ujutru u 7 časova kod Krsta organizovanim autobuskim prevozom krenuće put Beogradske arene, gde će, prema proceni Republičkog štaba za vanredne situacije, biti raspređeni po Srbiji, tamo gde je pomoć najpitrebnija Podeli ovaj članak sa

Kragujevčani pristižu u pomoć! Iz Košarkaškog kluba Radnički Kragujevac stigao je apel svim sugrađanima da, ako žele, u subotu od 7 časova dođu kod Krsta, odakle će se organizovanim prevozom krenuti put Kombank Arene, a kasnije ka Šapcu i ostalim mestima kojima je pomoć preko potrebna.

Štab za vanredne situacije grada Kragujevca poziva sve volontere i ljude dobre volje koji žele da se priključe akciji spasavanja na teritoriji Repulike Srbije da se jave na telefon 0800/112-113 i ostave svoje podatke.

Izabrane vesti

Svi koji žele da pomognu, u subotu u 7 časova kod Krsta organizovanim autobuskim prevozom krenuće put Beogradske arene, gde će, prema proceni Republičkog štaba za vanredne situacije, biti raspređeni po Srbiji, tamo gde je pomoć najpitrebnija.

Košarkaški kluba Radnički pridružuju se pozivu i prosleđuju ga ka svim pristalica kluba koje su spremne da se odazovu i uključe u akciju.

SMS I RAČUNI ZA POMOĆ

Vlada Republike Srbije otvorila je humanitarni SMS broj za pomoć ugroženima od poplava! Pošaljite SMS na 1003 (važi za sve mreže).

Ako ste iz Crne Gore i želite da pomognete poplavama ugroženom stanovništvu u Srbiji, pošaljite SMS na 14543.

Ako ste iz Republike Srpske i želite da pomognete poplavama ugroženom stanovništvu u Srbiji, pošaljite SMS na 1458.

Vlada Srbije otvorila je i račune za pomoć:

Dinarski: 840-3546721-89

Devizni račun: 01-504619-100193230-000000-0000

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaRadnički NišKK Radnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara