"Svi za jednog, jedan za svi" – u borbi za medalju svaki poen košarkaša Srbije vredi još više

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.09.23. | 15:28

Fondacija Mozzart duplira iznos donacije, pa će svaki poen sad vredeti 2.000, a trojka čak 20.000 dinara

"Svi za jednog, jedan za svi"!

Reči selektora Svetislava Pešića odzvanjaju posle velike pobede nad Litvanijom, a Fondacija Mozzart ima još jednu motivacionu poruku za Orlove – u borbi za medalju svaki poen vredi JOŠ više! Od početka šampionata kroz tradicionalnu akciju prikupljeno je 1.209.000 dinara, a taj iznos će se povećavati u naredna dva meča.

Izabrane vesti

Ulog je svetsko odličje, plasman u veliko finale Mundobasketa, zato Mozzart duplira donaciju i priziva još jednu šutersku rapsodiju – svaki poen vredi 2.000, a trojka čak 20.000 dinara!

Naši košarkaši bili su najbolji kada je bilo najpotrebnije – u "biti ili ne biti" meču protiv starih dužnika. Ona luda Bogdanova trojka u drugoj četvrtini pokrenula je lavinu dobre energije, a Orlovi ovoga puta nisu prokockali visoko vođstvo.

"Samo smireno", poručio je Bogdanović posle najboljeg poteza na meču, a do kraja susreta ubacili su 87 poena i povećali ukupnu sumu za 87.000 dinara. Ovacijama je ispraćena i svaka od devet trojki, koja je vredela po 10.000 dinara – za ukupno sumu 1.209.000 dinara!

Fondacija Mozzart sredstva će usmeriti za razvoj školskog sporta, a oprema će stići i u osnovne škole koje su pohađali naši reprezentativci.


tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket 2023Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara