""
""

Teren u Prokuplju u novom ruhu

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.17. | 15:01

Svečano otvoranje 44. košarkaškog terena obnovljenog u okviru velike akcije „Sto terena za jednu igru“ u utorak 1. avgusta u 18.00

Lepe vesti za stanovnike Topličkog kraja! U društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“ obnoviće se i košarkaški teren u Prokuplju. Igralište u Poštanskoj ulici odavno važi za omiljeno sastajalište najboljih prokupačkih košarkaša, a uskoro će dobiti novi izgled. Na zahtev građana obnovljeni teren nosiće ime Tomislava Đorđevića, sportskog radnika koji je u gradu kraj Toplice najviše doprineo razvoju igre pod obručima.  

Izabrane vesti

Pozivamo sve ljubitelje košarke iz Prokuplja i okoline da u utorak, 1. avgusta u 18 časova dođu na teren i budu deo velike akcije „Sto terena za jednu igru“. Zajedno sa sinom Tomice Đorđevića i poznatim prokupačkim košarkašima Draganom Labovićem i Petrom Rakićevićem svečano ćemo otvoriti košarkaški teren.

Titulu najuspešnijeg košarkaškog stručnjaka u Prokuplju Tomica Đorđević zaslužio je nakon šest decenija rada u košarci. Basket je zavoleo još kao mladić, kada je nastupao za košarkaški klub Topličanin. Igračku karijeru zamenio je trenerskom, a njegov uspeh se ogleda u formiranju mlađih košarkaša i razvoju velikog broja talenata. Do poslednjih dana Tomica je bio na košarkaškim terenima pružajući podršku prokupačkim košarkašima sa željom da sport u koji je on uložio svoj život bude svetla tačka Prokuplja.

U društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART dosad su obnovljena 43 košarkaška terena širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica, Kikinde, Beograda i Subotice, akcija „Sto terena za jednu igru“ se nastavlja do svih 100 obnovljenih terena!

Dođite da zajedno otvorimo još jedan teren!


tagovi

Petar RakićevićDragan Labovićdeo tvog života100 terena za jednu igru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara