Trinkijeri: Neverovatno!

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.02.19. | 19:07

"Čestitam mojim igračima, borili smo se, finala nikad nisu laka, grešili smo, ali smo osvojili trofej, teško je bilo igrati danas"

Andrea Trinkijeri nije krio oduševljenje zbog osvajanja Kupa Radivoja Koraća u gotovo neverovatnoj završnici utakmice sa večitim rivalom Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Na kraju slavlje Parnog valjka rezultatom 76:74.
"Neverovatno. Čestitam mojim igračima, borili smo se, finala nikad nisu laka, grešili smo, ali smo osvojili trofej, teško je bilo igrati danas", rekao je Trinkijeri za Arenu Sport.

Slede finalne borbe u ABA ligi.
"O tome ću sutra misliti, dajte da uživamo danas", dodao je Italijan.

Kapiten crno-belih Novica Veličković podigao je još jedan trofej u crno-belom dresu.
"
Jako bitan trofej, ovo je doneo timski duh, naša energija, naša borba. Nismo pali kada je Zvezda povela. Čestitam i njima na fer borbi, do poslednjeg trenutka se nije zalo ko će pobediti. Par igrača je u samoj završnici preuzelo odgovornost, čestitam im na tome. Zajedništvo koje vlada u našoj ekipi je zaista neverovatno", poručio je Veličković.

Da li je bio faul nad Lendejlom?
"Ne znam, mislim da jeste, ali ne bih sada da komentarišem sudijske odluke. Čestitam Zvezdi na fer i korektnoj igri. Na ovakvim utakmicama se raste, u četiri dana, tri utakmice, ako izgubiš ideš kući. Znači nam aspektu samopouzdanja, raste se kada osvajaš trofej, svaki nam je bitan, tako i ovaj", poručio je Veličković.

Foto: Star Sport


tagovi

Andrea TrinkijeriNovica Veličković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara