""
""

Uprava Galatasaraja puca od samopouzdanja: Stiže Uertas!

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.15. | 16:23

„Iako ne postoji zvanični dogovor dve strane, mi verujemo da će u narednih nekoliko dana sve biti završeno povoljno“, rekao je rukovodeći član uprave Mehmet Džan Topsakal

Tokom prethodnih godinu dana finansijski problemi pretili su da u potpunosti uruše sve strukture košarkaškog kluba Galatasaraj, a posle sezone prepune turbulencija i brojnih odlazaka, izgleda da se najveći klub u Turskoj polako oporavlja od teškog udarca. A da proces oporavka zaista teče dobro potvrđuju i reči Mehmeta Džana Topsakala, rukovodećeg člana uprave, koji je najavio bombastično pojačanje u liku Marselinja Uertasa!
„Iako ne postoji zvanični dogovor dve strane, mi verujemo da će u narednih nekoliko dana sve biti završeno povoljno. On dolazi. Mi imamo veliko samopouzdanje kada je u pitanju ovaj posao, jer naš je primarni cilj je da dovedemo Marselinja“, rekao je Topsakal.

Izabrane vesti

Interesovanje posrnulog turskog giganta za jednog od najboljih univerzalaca u Evroligi prethodnih sezona nije nikakva novost, s obzirom da se priča provlači kroz kulise praktično od početka prelaznog roka. Ipak, dogovor sa Galatasarajem delovao je kilometrima daleko, pošto je Uertas nakon rastanka sa Barselonom izrazio želju da se oproba u NBA ligi. Međutim, kako pravih ponuda iz najjače lige sveta nije bilo, verovatnoća da se brazilski reprezentativac nađe u dresu Galate blago je porasla.
„Mi želimo da odemo do finala i osvojimo Evrokup. Zato pravimo jak tim, koji će nas naredne sezone vratiti u Evroligu. Na sve to imamo nameru daleko da doguramo u šampionatu Turske i borićemo se za pehar“, obećava Topsakal.

Turski mediji najavljuju da bi dogovor dve strane mogao da bude formalizovan do kraja nedelje. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mehmet Džan TopsakalMarselinjo UertasGalatasarajEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara