Komentari na vest

Uroš Plavšić pogurao Megu protiv Partizana, pa ispisao istoriju protiv Zadra: Lepo je znati da se neko vodi tvojim primerom

A

Ala ga forsirate

pre 6 meseci

Neinventivna, nemastovita, ogranicena, propala seljacina sa vrlo “inteligentnim” pogledom i izrazom lica. Pri tome spor, trom i vez šuta, pajac koji promaši čisto zakucavanje pa ga sudije pocaste izmišljenim Panterovim faulom.
V

Voždovac

pre 6 meseci

Druže idi nek ti neko pogleda tu mržnju. Garant imaš 13 godina i 130 kila.
K

Koja količina “pameti”

pre 6 meseci

Jedina mržnja ali i primitivizam su ispunjeni njegovim nastupom na toj utakmici. I to nicim izazvani. Pri tome je tom trijumfu doprineo vrlo skromnim učinkom ali je prednjačio (ili čak bio jedini) u vulgarnosti. I hvalite ga i opravdavate samo zato sto je bilo upereno protiv kluba kog očigledno mrzite. Tu se nalazi mržnja. A ne u reakciji na primitivno i uvredljivo ponašanje.
k

koe misko ja sam

pre 6 meseci

budes li se busao u prsa sto se kaze neces sa brdovitog balkana otici, momak imas potencijal, cuti i radi mani se se intervjua i slikanja. rezultat na parketu se vidi sreco moja
K

Khal Drogo

pre 6 meseci

Српска кошарка је због беспарице годинама у великим проблемима, један од највећих је енорман одлив српских јуниора у ен-си-еј-еј, Србија је по броју играча у ен-си-еј-еју изузев САД и Канада годинама водећа. Сада се, како колеџи плаћају кошаркаше, то и погоршало, сви перспективни српски играчи са СП У-19 изузев Милијашевића су на америчким колеџима и мноштво перспективних старијих српских кошаркаша. Гдје ће стећи добро образовање, али што се тиче кошаркашког развоја биће то су "године које ће појести скакавци". Неки се врате, попут рецимо Душана Ристића, но многи се не врате. И Уроша Плавшића је Мишко вратио у Мегу, имао је проблема са привикавањем на праву такмичарску европску кошарку, но има добре предиспозиције, враћа се на прави пут, подиже ниво игара. Ако се настави развијати, идуће године ће у неки богатији европски клуб, могуће чак и у евро-лигу иако ту мора остварити значајан напредак, простора има. А и требао би бити у конкуренцији за српски дрес у "квалификационим прозорима" за ЕП када ће наши бити лишени помоћи ен-би-еј могуће и ЕЛ играча. Урошу све најбоље у наставку сезоне, ако српска кошарка и неочекивано добије потенцијал за будућност, добро и јест.
e

eh

pre 6 meseci

Dobar igrač i okoreli delija. Zna se šta je činiti.