Komentari na vest

Vilijamson potpisao ugovor koji nije zaslužio: Za pet godina 231.000.000 dolara

D

Dojcilo

pre gotovo 2 godine

Mozda nije zasluzio, ali sam siguran kako da bude da Pelikansi nece biti u minusu.

Realan lik

pre gotovo 2 godine

Niste lepo proucili, ugovor sadrzi gomilu klauzula koje se ticu igranja, i potencijalno moze da ne dobije gotovo nista ako ne bude igrao.
T

Tanasije CZBG

pre gotovo 2 godine

Ovo dati samo sekiru i poslati ga u drva. Za drugo i nije.
a

ajao

pre gotovo 2 godine

Pa sto da ne? Idu na rizik,ne mozes znati dok ne probas. Ako decko bude spreman i zdrav,kidace,zivotinja. Rano je jos da se prica kako su ludi sto su dali max ugovor,polako.
H

Hahahahahaha qqq

pre gotovo 2 godine

Kakva tranja od igraca...20kg viska, gola snaga ,bez trunke znanja...vjerovatno najbacenije pare ikada
G

Gost21

pre gotovo 2 godine

99% ne gleda NBA i pogleda vesti ili snimke na YT i komenntarise...Covek je zver!!!!prvo smrsao je ,drugo nema cuvara za njega u NBA pa i udvajanja je probijao i covek sve sto sutne(blizi kosa) on maltene pogodi....Jeste u odbrani losiji jer cetvorke u NBA sutiraju dosta za 3 pa kasni na sut ali je napadacka masinerija!!Pa kakvi panjevi uzmu po 100miliona ovaj vredi x 10 .....Zivi bili pa videli ove sezone,25 poena u rukama uz top% i uskoro MVP lige kroz ove godine...Ko je gledao momka (cele tekme i cele sezone kad je igrao) zna da je zver ....I smrsao je bas je zver tek sada,imate klipove gde trenira....Jbg on je lice fransize a ne CJ ili Ingram i kakvi panjevi uzmu pare,tip Mozgov,Dieng itd ovaj vredi milijardu onda i vredan je rizika a nece ga biti...Gledajte ove sezone kako se momak igra u NBA,kako lagano postize poena kakva god da je odbrana i udvajanje i dupliranje i punjenje reketa jednostavno nemaju resenja!
D

Da imam te pare

pre gotovo 2 godine

Ne znam ni jednog igraca kojem bi dao ove pare. Decko masina,ne forsira daje preko 20koseva. Sutne malo skoro sve da. Sad povreda je upitna,tj da se opet ne povrjedi. Ako ne dodje do toga,eto njega MVP u naredne 2godine.
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Za igrača koji nije igrao 12 meseci ugovor na 231 milion dolara!!!! Pomračenje u glavama tih likova kojisu ovo odobrili
M

Magnus

pre gotovo 2 godine

Pelikansi verovatno igraju na kartu potencijala. Ako se povrede smire moze biti sila. Ali to se prosto nece desiti i mislim da su samo bacili novac.
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Ko je pa zasluzio, prevara Gober? Marjanovic za minut po mecu? Smesna prica...
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Taj minut po meču je opet više od onoga što je Vilijamson odigrao zadnje sezone.
B

BorivojeS

pre gotovo 2 godine

Dok 70% planete prati vesti svaki dan iscekujuci nove cene goriva i gasa, ovaj gmaz tuce preko 200 milki za gledanje filmova i tovarenje big meka u sebe...E moj svete, treba nam reset
G

Gostima

pre gotovo 2 godine

Zašto?