Komentari na vest

Vukovi igraju kao u transu: Jedanaest utakmica – deset pobeda! (VIDEO)

F

Fejkir

pre oko 2 godine

Minesota ima cisto solidnu momcad ciji su nositelji 2 prva i jedan drugi pick koji ulaze u najbolje kosarkase godine. Pitanje je bilo samo sto im je tako dugo trebalo da pocnu igrati.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Fejkir-Zato što treba dosta stvari da se poklopi i treba imati malo sreće.Minesotu ako se dobro sećam prošle godine,EdvardsVanderbilt i non stop povredjeni Rasel koji je propustio oko 30 utakmica,oni su imali najviše poena u rukama.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Fejkir-Koliko se dobro sećam Minesotu su prošle godine vukli Edvards kome je to bila prva sezona,Vanderbilt,Malek Bizli koji je odigrao svega 37 utakmica,Rasel 42,Tauns oko 50 utakmica.Jedan raspad tim prošle godine koji je ove godine kada su svi na okupu i zdravi eksplodirao je imaju talenta i kvaliteta.Igraju lepu košarku,koliko mogu videćemo.Treba dosta stvari da se poklopi i da imaš sreće.Bruklin su svi videli prošle godine kao šampione ali odjednom povrede,ko je očekivao da će Milvoki da osvoji,niko,ko je video Atlantu tako daleko niko,isti taj tim sada 10 na tabeli,pitanje je da li će uspeti da se plasiraju u plej of,jednostavno dosta stvari treba da se poklopi....