Zadrani se već predali pred Zvezdu: Da otežamo domaćinu put do pobede

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.02.18. | 17:46

"Znamo da igramo protiv najbolje ekipe u ABA ligi i koja odlično igra i u Evroligi. Imaju vrhunsku ekipu koja je pokrivena izuzetno kvalitetno na svim pozicijama"

Crvena zvezda u ponedeljak od 18 časova dočekuje Zadar u ABA ligi i to je utakmica koju crveno-beli moraju da dobiju kako bi se zadržali na prvoj poziciji pred plej-of.

Zvezda je objektivno jača ekipa, a sama činjenica da su se gosti u izjavama praktično već pomirili sa svojom sudbinom dovoljno sve govori.
"Nije da nam ova utakmica sa Crvenom zvezdom dolazi u najbolje vreme, baš pre Kupa Krešimira Ćosića. Znamo da igramo protiv najbolje ekipe u ABA ligi i koja odlično igra i u Evroligi. Imaju vrhunsku ekipu koja je pokrivena izuzetno kvalitetno na svim pozicijama i moraju ići na pobedu protiv nas ako misle doći do broja jedan pre plej-ofa. Svesni smo naše uloge autsajdera i da nemamo prevelike šanse u njihovoj dvorani. No, trebamo otići da odigramo hrabro i maksimalno motivisano kako bi u dobrom raspoloženju dočekali Kup", rekao je Naglić.

Izabrane vesti

Ive Ivanov, igrač Zadra, ističe da će njegova ekipa igrati protiv sastava iz Evrolige što dovoljno govori o svemu.
"Znamo da nismo u poziciji tražiti nešto previše iz ove utakmice gde nam je protivnik evroligaška ekipa. Naš zadatak je da odigramo najbolje što možemo i otežati domaćinu put do pobede. Potrebna im je ova pobeda tako da očekujemo da će odigrati na maksimalnokm nivou. Ovo nam je pravi test mogućnosti i moramo pokušati sto duže ostati u utakmici", rekao je Ivanov.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara