Zajon Vilijamson (© AFP)
Zajon Vilijamson (© AFP)

Zajon želi da ostane u Nju Orleansu, svi i dalje brinu o višku kilograma

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.22. | 01:28

"Mislim da sam već nekoliko puta isticao da želim da ostanem u Pelikanima", rekao je mladi košarkaš

Nju Orleans Pelikani već godinama nisu relevantan faktor u NBA ligi, svi u franšizi su se nadali da će se to promeniti dolaskom senzacionalnog Zajona Vilijamsona. Nekadašnja zvezda Djuka je imala sjajnu ruku sezonu, a onda katastrofa. Nije odigrao niti minut u prošloj sezonu zbog oporavka od loma stopala. Da stvar bude gora, oporavak nije išao po planu. Na sve to su krenule da se pojavljuju glasine da je Vilijamson izuzetno nezadovoljan u Nju Orleansu.

Posle dužeg vremena Vilijamson se oglasio i to baš u Nju Orleansu.

Izabrane vesti

"Mislim da sam već nekoliko puta isticao da želim da ostanem u Pelikanima, ništa drugačije nisam izjavljivao", rekao je Vilijamson koji je istakao da želi da se bavi humanitarnim radom u pomenutom gradu.

"Želim da ostavim trag u zajednici, NBA igrači imaju priliku da urade nešto specijalno za sve u gradovima".

Iako su izjave ohrabljujuće za navijače Pelikana, činjenica je da ostaje mnogo pitanja koja i dalje nemaju odgovor. Pre svega da li Vilijamson ima nameru da se ozbiljno bavi košarkom.

Mladog košarkaša već dugo prati priča da ima velikih problema sa viškom kilograma, a posebno tokom rehabilitacije.

Na sve to, otvoreno se razmišlja u Nju Orelansu da li je Vilijamson spreman da bude prva zvezda ekipe koja će dobiti maksimalni ugovor koji bi u ovom momentu vredeo oko 190 miliona dolara.

Ostaje da se vidi kako će izgledati kada počnu trening kampovi i da li je doveo telo u red, pre svega kada je broj kilograma u pitanju.


tagovi

Zajon VilijamsonNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara