Komentari na vest

Žreb za Evrokup: Cedeviti teže nego Budućnosti

urosantonic359@gmail.com

pre 10 meseci

Pianigani <3 <3
R

Repac_Plandiste

pre 10 meseci

Idealno takmicenje za moju Zvezdu! Tu bi mozda i dosli u top 8! Evroliga definitivno nije nas nivo ni po cemu, a najmanje po tradiciji
h

haha

pre 10 meseci

Rece navijac kluba koji je svake pete godine usao u top 16 a gostavanja gubio vec na Surcinu. Trebao najveci budzet u istoriji kosarke na ovim prostorima za osvajanje Aba lige.
e

elzet

pre 10 meseci

Ja bez sale ne znam kako se klubovima u EL isplati da igraju EL.Bedne, ali bedne nagrade.Zamisli dobijes za pobedu 35-40 hiljada evra?Sramotno sta se radi. Zagarantovan minus svake godine imas sta god uradio!
A

Aleksandaar000

pre 10 meseci

Pa ako od 10 ekipa ne mogu da zavrse kao 8 onda stvarno...
S

Ssitem

pre 10 meseci

Nije vise takav...ide prvih 6,s tim sto prve dvije idu direktno a ostali razigravaju.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

8 ekipa ispada prolaze samo 6 prva 2 direktno u 1/4 finale a od 3 do 6 razigravaju 1/8 finale
I

Immobile

pre 10 meseci

Lepo je videti povratak Arisa i Bešiktaša. Istorijski veliki klubovi sa ozbiljnom bazom navijača. Ima interesantnih imena poput Pariza,Vulvsa to su takođe klubovi koji imaju velike ambicije pogotovo Pariz koji je uzeo Isaila za trenera koji je sa Bonom čuda napravio ove sezone. Na sve to tu su i Huventud,Hapoel Tel Aviv klubovi koji sigurno figuriraju kao kandidati za titulu,posle prošlogodišnjeg znatno slabog Evrokupa ovo je veliko poboljšanje,iako ovo takmičenje finansijski ništa ne znači što je sramotno za razliku od Fiba Lige Šampione gde su putni troškovi i smeštaj svim ekipama plaćene,plus je nagradni fond približno kao u Evroligi.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

U Fiba Ligu Sampiona vece nagrade nego u EUROLIGU svaki ucesnik dobija za ucesce 500 hiljade evra plus za prolaz grupe 100 hiljade I svaki prolaz eleminacione faze 100 hiljade pobednik dobija 1,5 miliona a finalista 800 hiljade