Printezis, ©MN Press
Printezis, ©MN Press

Zvanično: Printezis ostaje u Olimpijakosu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.06.20. | 22:18

Potpisana je saradnja na još godinu dana

Kako je sam Olimpijakos objavio, jedan od najvažnijih igrača tog kluba, Jorgos Printezis, produžio je ugovor sa crveno-belima iz Pireja na još godinu dana.

Danas je bio sastanak vlasnika Panajotisa i Jorgosa Angelopulosa sa ovim sjajnim igračem, a dogovoreno je da saradnja traje još jednu sezonu, objavio je klub.

Izabrane vesti

Printezis je počeo karijeru u Olimpijakosu i igrao tu osam sezona, od 2001. do 2009. godine. Posle toga je igrao dve sezone u Unikahi iz Malage, a onda se vratio u Olimpijakos gde je i danas.

Osvojio je dve uzastopne titule prvaka Evrope sa Olimpijakosom, a svi se sećamo 2012. i njegovog neverovatnog pogotka sa kojim je Oli postao šampion Evrope. Ako ništa zaslužio je ovaj ugovor zbog tog koša, a ima svakako još dobre košarke u Printezisu.

Printezis ima 35 godina, u poznim je igračkim godinama, a ove sezone je imao prosek od 12 poena i četiri skoka na 25 utakmica u Evroligi. Imao je i jednu i po asistenciju po utakmici.

Olimpijakos je krenuo u sastavljanje tima za narednu sezonu, a ostanak Printezisa garantuje da će Pirejci imati onaj dobri poznati šmek sa Jorgosom na parketu.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta…



tagovi

Jorgos Printezis

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara