Zvanično: Stigao i Ristić u Zvezdu! Čeka se Odžo...

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 11:34

On je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima

Kao što je i najavljeno, Dušan Ristić, nekadašnji centar Arizona vajldketsa, novo je pojačanje crveno-belih u ovogodišnjem prelaznom roku!

Ristić je sa KK Crvena zvezda zvanično potpisao trogodišnji ugovor.

Ovaj 22-godišnji Novosađanin (rođen 22.novembra 1995.godine) visok je 214 centimetara, a prve košarkaške korake napravio je u KK „Star" u Novom Sadu.

Izabrane vesti

Baron je Tomićeva želja, šta će biti sa Feldinom?

Ristić je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a nakon četvorogodišnjeg školovanja u Arizoni, gde je takođe sa velikim uspehom igrao i za košarkaški program čuvenog univerziteta, odlučio je da se vrati u Srbiju i nastavi gde je stao, jer se između nekoliko ponuda, odlučio za povratak među crveno-bele.
"Velika mi je čast da saopštim da ću svoju košarkašku karijeru nastaviti u klubu u kojem sam odrastao i sa uspehom nosio dres svih mlađih kategorija. Posle četiri godine studiranja i igranja košarke na jednom od najboljih američkih univerziteta spreman sam da ponovo obučem Zvezdin dres i postanem deo crveno-bele porodice", izjava je Ristića.

Tokom četvorogodišnjeg boravka u programu čuvenih „Arizona Vajldketsa" gde je postao i igrač sa najviše pobeda u istoriji tog univerziteta, Dušan je studirao psihologiju i diplomirao sa najvišim ocenama. Sezonu je završio sa prosečno 12 ubačenih poena uz sedam skokova po utakmici.

Očekuje se da pored njega na centarskim pozicijama dres Crvene zvezde zaduži i Majkl Odžo.

Foto: KK Crvena zvezda


tagovi

Dušan Ristić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara