Komentari na vest

Zvezda protiv svog najvećeg talenta

P

Prvaci Evrope

pre 5 meseci

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Albe Real Madrida hoćemo pobede protiv Albe Real Madrida u Krcatoj Štark Areni delije 4/4 dobija Zvezda 🔴⚪🇷🇸
P

Prvaci Evrope

pre 5 meseci

Vrati se Nikola Topić legendo u Crvenu Zvezdu 🔴⚪🇷🇸
G

Gost49

pre 5 meseci

Odigrajte razlicite odbrane na Topicu, dajte mu najtezi moguci zadatak. Ako vas momak izvoza kao na ringispilu onda mu se lepo izvinite i pustite ga da ide dalje svojim putem u neku bolju sredinu gde ce da postane evropska zvezda kosarke. Ako je neko bio toliko slep da ne vidi da momak moze da igra u Zvezdi Aba ligu u prvoj petorci a da u EL ulazi bar na 10 minuta i pritom da uci od Teodosica onda nema sta da trazi u kosarci. Ova godina je takav propust da nemam reci.
T

Topic u Zvezdu

pre 5 meseci

NEJPIRU OTKAZ STO PRE,VRATITI TOPICA I DOVESTI JOS 2 POJACANJA,4-KU I BEKA!
P

Prvaci Evrope

pre 5 meseci

Ja se slažem za vama
i

igorKKP

pre 5 meseci

Ajde večeras da vidimo i njega i drugare da li će da idu “u meso” kao protiv Partizana, ili će pod kočnicom da igraju …protiv nas svi igraju kao na drogama
d

dobar je mali

pre 5 meseci

ovaj mali ako je pametan ni u zvezdu ni u partizan: ode li u zvezdu stagnirace ode li u partizan pola drzave ce ga psovati najbolje neka ide decko u euroligu neki drugi tim tipa fener, valensija..
i

igorKKP

pre 5 meseci

U Partizanu se ne bi razvio kako treba jer Željko nije trener koji razvija klince već od formiranih igrača izvlači maksimum, a obzirom da su i tata i on Zvezdaši, jasno je da svaka priča o Partizanu gubi smisao. Zvezda nije uopšte morala da dovodi Jaga već je trebala sa malim Topom da uđe u sezonu, igrao bi ozbiljno ABA ligu a takođe bi dobijao i minute u EL. Iskreno želim malom sve najbolje u karijeri i da izgubi svaku utakmicu od Partizana!