Marko Simonović (Foto: Starsport)
Marko Simonović (Foto: Starsport)

Zvezda se zahvalila trojici pomoćnika

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.11.22. | 19:24

Promene u stručnom štabu srpskog šampiona

Odmah posle utakmice sa Cibonom i ubedljive pobede 92:53, Crvena zvezda je izdala zvanično saopštenje da se zahvalila na saradnji članovima Stručnog štaba Marku Simonoviću, Miodragu Diniću i Branku Joroviću.

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da dosadašnji pomoćnici prvog trenera našeg seniorskog tima Marko Simonović, Miodrag Dinić i Branko Jorović neće više obavljati tu funkciju.

KK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje našim trenerima, na ogromnoj energiji, velikom radu i posvećenosti koju su pokazali od kako su kao deo stručnog štaba postavljeni na te pozicije tokom leta.

O narednim koracima i novim pomoćnicima prvog trenera Duška Ivanovića KK Crvena zvezda će uskoro obavestiti javnost", stojio u saopštenju tima sa Malog Kalemegdana.

Simonović je osvajanjem triple krune minule sezone okončao svoj treći igrački mandat na Malom Kalemegdanu, okačio patike o klin i otpočeo trenersku karijeru u klubu za koji je nastupao šest godina. Sa Crvenom zvezdom je kao igrač osvojio po četiri titule u ABA ligi i Srbiji, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća.

Bivši reprezentativac i kratko košarkaš crveno-belih Branko Jorović se letos priključio štabu Vladimira Jovanović, zajedno sa Simonovićem i Dinićem.


tagovi

KK Crvena zvezdaMarko SimonovićBranko Jorović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara