Komentari na vest

Zvezda vaga između Arene i Pionira

D

Dr ćoki

pre 10 dana

Samo pionir...u areni je teren udaljen, šampita ne može da pljuje tako daleko...
D

Doktor za kosarku

pre 11 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad navijaci kluba iz laktasa koji u poslednjih 15 godina jedva osvojio JEDAN TROFEJ i odigrao samo Jednu EL posteno prosle godine a predprosle im vodja kupio licencu,i oni sad takvi nasli nesto da pricaju o doktoru kosarke Nebojsi koji u zadnjih 12 godina koliko je u Zvezdi osvojio cak 11 ABA titula,odigrao 11 EL,osvojio 10 kupova i 12 KLS titula...ukupno skoro 50 Trofeja za Zvezdu za samo 12 godina u klubu,nema niko takav skor u celoj Evropi smem da potpisem,zato ga dusmani i mrze toliko jer je najuspesniji covek na celom Balkanu u kosarci sto titule i trofeji i dokazuju!
д

дежурникривац

pre 11 dana

Титула у АБА лиги имате 6 а Партизан 7. ! И да .. Држава је вама 2х (читај ДВА ПУТА ) платила учешће у ЕЛ ! И ЧИТАЈ И ОВО .. Ви нисте играли ЕЛ пуних 17 година .. Тачније од 1998 до 2015 !
T

TD

pre 11 dana

Nije 17 nego 13, od '00 do '13.
G

Grobarcina

pre 11 dana

Mene vec hvata panika i strah,jer ako Zvezda bude igrala u Pioniru nasa igokea ih nikad pobediti nece tamo,Pionir je za nas klub iz laktasa neosvojiv vec 13 punih godina koliko titule i EL videli nismo,zato nas svi u evropi zovu Decenijasi!
G

Grobarcina pravi

pre 11 dana

Krades mi nick name gde god budete igrala Partizan osvaja svakako znam da se plasis 😆
N

NE u Arenu

pre 11 dana

Treba podsetiti ove nase iz uprave sto "vagaju" gde ce se igrati finale da je Arena vec pune 3 godine domaca hala igokeji i da su tamo naviknuti na koseve jer tamo igraju sve meceve vec pune 3 godina za rrdom. Pionir je za njih nocna mora i hala u kojoj Zvezda melje sve protivnike cak i duplo jace,tako da nema tu sta da se "vaga" nego Svi u Pionir u finalu i maksimalan pritisak sa tribina,to se trazi!
S

Svi za Pionir

pre 11 dana

Po svaku cenu da se igra u PIONIRU, to je nasa Neosvojiva Tvrdjava evo vec preko pune Decenije, niko nas tamo pobedio nije u borbi za titulu ali bukvalno NIKO, ko god je igrao protiv nas u Pioniru bio je pociscen i to lagano,tako da Covic i uprava moraju da izaberu Pionir ako hoce titulu!
G

Grobarcina

pre 11 dana

Dobili smo vas prosle sezone u pioniru u Evroligi 🙄
i

igokea top 12

pre 11 dana

@Grobarcina U oba meca ABA finala ste pukli u Pioniru prosle godine iako ste imali 30 puta jaci i skuplji klub!
P

Pionir je Zakon

pre 11 dana

@Grobarcina A sto ne smes da pomenes ono metlanje u aba finalu prosle godine kad ste oba revans meca bili pocisceni u Pioniru i to lagano sa 15-20 razlike,toga se "ne secas" jel tako?🤣
G

Grobarcina

pre 11 dana

Svejedno osvajamo aba ligu igrali i na mesecu isti kurassss
G

Grobarcina

pre 11 dana

Igokea top 12 ulagalo se godinama u vas jadni mali klub sa najacim budzetima 10 godina bili ste tu samo da se sprdaju sa vama hahaha sramote jedne evropkse kosarke 🤣🤣
F

Finale u Pioniru

pre 11 dana

U PIONIRU NAS NIKO POBEDIO NIJE U FINALU VEC 11-12 GOD ZA REDOM,TAKO DA PIONIR 100%👍
Д

Деда

pre 11 dana

Наравно да ће изабрати дворану где могу да пљују играче,бацају упаљаче,прекидају утакмицу јер резултат није по вољи. Штета за сам спорт,али ако неко из Аба лиге има храбрости да одстрани звезду из спорта било би уживање гледати кошарку,фудбал и било који спорт. Само један храбар корак и долазимо до цивилизације.
P

Pitanje

pre 11 dana

ko je gadjao igrace zvezde topovskim udarima na poslednjem derbiju?
t

to je to

pre 11 dana

klasican grobarski bolesni komentar...
C

Czz

pre 11 dana

Pionir ako Boga znate. Ni zbog cega drugog vec zato sto je Pionir prava kosarkaska hala. Arena je koncertna hala. Velika je razlika
p

pa kmecili

pre 11 dana

smo kako partizan ima arenu a mi ne, i kako da dodju svi pretplatnici ? odgovori mi...
Z

Zn

pre 11 dana

PIONIR… izadji mala da bude😂
R

Rade.prof

pre 11 dana

Super da igramo u Pioniru, taman da više nikada ne kupujem sezonsku kartu
P

Po svaku cenu!

pre 11 dana

Treba im priuštiti ugođaj u kom neće znati gde se nalaze, da se pitaju gde im je d... a gde glava. Da polude patetični pripadnici tog svojevrsnog kulta. Ako treba otećemo im titulu, a to će najviše da ih boli.
K

Karioke

pre 11 dana

Jedini bolesni kult u ovoj zemlji je crveni pentagram, otkad on vlada nestajemo kao narod i kao drustvo.
Д

Деда

pre 11 dana

Највеће зло српског спорта је звезда. Култура понашања је на врло ниском нивоу,а какав је ниво интелигенције навијача није ни чудо. Види се по коментарима.
P

Pacificateur

pre 11 dana

Jel mislis pripadniku "civilizacije" da nam otete titulu ko onomad Simonovic pehar kada ste se spustili na najnize grane i kada vam se cela Evropa smejala? Jel tako mislis da nam otete titulu?! Zgromicemo vas...
i

ispali iz EL

pre 11 dana

@karioke@deda@paci... Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u FK i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
@

@@@@

pre 11 dana

Setite se kad su organizovali da budu domaćini u Železniku. Drmanje koševa,ispljuvan sako Vladeta Jovanovića.
M

Megaloman

pre 11 dana

Najjadnije je da se bira samo radi eventualnog linča nad Partizanovim igračima. Ovde pojedini već prete, najavljuju, kakve gadosti će već raditi u slučaju potrebe. Jadan je moj Partizan kad s ovim smr....ima mora igrati sporta. Ne želim dalje ni da ih komentarisem jer sve je već viđeno: prekid utakmice, pauza od 45 min do sat vremena i nastavak praktično nove utakmice, bacanje kesa s urinom, stolica, o sitnim predmetima ne vredi ni pisati, a ima toga još. Galama i pritisak na sudije, a u stvari im oni idu na ruku. Bilo kakav prekid koji bi zahtevao pražnjenje tribina je neregularan. U slučaju prekida treba registrovani 20 : 0 za Partizan, pa neka lincuju i dalje. Dilema je nepostojeća, bitno je samo dobiti nesportsku prednost. Imam i prognozu, ako dobijemo obe naše utakmice u Areni nema šanse da će nas limenke pobediti 3 puta. Treba samo da odbranimo domaći teren i biće to dobro. Želeo bih da mi odigramo fer i sportski, tako bi bilo slađe.
a

auu

pre 11 dana

a u fudbalu topovskim udarima gadjate igrace zvezde, besramni ste kao i uvek
R

Realno istina

pre 11 dana

Niste nista bolji. Ni u dvorani ni na stadioni ni na ulici. Vjeeuj mi iz licnih iskustava. Zato prozovi malo i svoju druzinu
O

Ok

pre 11 dana

Ti ko Maxim po diviziji. Jos niste prosli Buducnost. Besramno komentarises utakmice koje verovatno necete igrati. Bolji su oni od vas i to se videlo u Podgorici. Igraju dobru odbranu protiv koje ste vi kao klinci. Imaju hendikep moraju kao i Zvezda biti bolji za 20 poena od vas ako misle dobiti.
d

demogs

pre 11 dana

ma jok treba da vas pustimo da kradete, kao sto buducnost sad kradete, da kazemo bravo, kad je posteno sudjenje kao u evroligi nema nereda. i to ti je jasan znak.
M

Mile RS

pre 11 dana

Pionir
P

Pioneer

pre 11 dana

Mislim da je bolja opcija Pionir! Sanse nema da nas dobiju kuci ni jednu bilo gde da igramo! Nema sanse! Nisu ni svesni! Dobiti necete, pa otecemo ako treba!
@

@@@@

pre 11 dana

To za otimanje to vam verujem. Poznati ste po takvim stvarima.
c

cule87

pre 11 dana

e svaka ti čast časni Srbine... kad bih znao koliko imaš godina! ja kao grobar se otimanju ne nadam i pružiću ruku ako pobedite... ti se stidi i sebe i svojih roditelja koji su te tako "vaspitali"...
M

Mighty King

pre 11 dana

Da li čitate vi ovog lika? To je njihov stil, poslednja odbrana, a u tome su šampioni univerzuma. Kaže oteće? A gde su onda sudije, gde su propozicije i pravilnik ABA? Posle će svejedno huktati na 'naše' sudije, a jedina opcija je prekid i registracija službenim rezultatom. Kako su to onda naše sudije, kako?
T

Top Gun

pre 11 dana

Cigani ajde nas razveselite sa vašim pričama. Gde je onaj lik što je pisao da Neša Ilić nije postao legenda jer je zaboravio pasoš?!
м

можда не носи

pre 11 dana

пасош,али зато вињак дере.....
T

Top Gun

pre 11 dana

@можда не носи Sviđa mi se njihova priča. Malo je romantična.
@

@zasu

pre 9 dana

Koliko sezonski ste vi prodali? Ustvari da, ti verues da ste prodali 15k i da 80% budzet (25milke) je od karte jer vi ne samo sto ne placate Arenu, vec Arena placa vama da igrate tamo jer jedino tako moze da se pokrije prica za samofinansiranje :)
S

Sezonac

pre 11 dana

Arena ili pionir je nepostojeća dilema. Klub je prodao sezonskih više od kapaciteta pionira i reklamirao sezonske pod sloganom "sve utakmice u Areni". Tu svaka prica pocinje i zavrsava za jedan odgovoran i ozbikjan klub. Sa sportske strane je takođe lažna dilema. Dobili smo oba derbija kao domaćini u Areni, dakle i u Aba.
z

zasu

pre 11 dana

Klub je prodao max 6 iljada sezonskih. Inace vam ne bi ni palo na pamet da se selite u pionir.
h

hbb

pre 11 dana

Sta se pravite ludi kad znate da Delije ne dolaze na Aba i sezonske su kupili samo zbog El.
b

bice na kraju

pre 11 dana

sumice
o

ostojalim

pre 11 dana

Ala lupate sa 12000 sezonskih, koga briga za to...Evo ja imam sezonsku i verovatno necu ici ni na jednu, jer necu biti u mogucnosti (posao, deca)....i zabole me za to dal cu biti na utakmici ili gledati preko tv-a....bitno je da mi vas ometlamo i jos jednom posaljemo u evrokup...ako uopste udjete u finale.....sportski pozdrav
B

Bnm

pre 11 dana

A NA TAJ POSAO IDES U MTS?? CELA KOMPANIJA DOBILA KARTE, PA SAD MOZETE I U PIONIR GDE VAM I JESTE MESTO. A KO CE KOGA POSLATI U EK, POLAKO SAMO...
o

ostojalim

pre 11 dana

@Bnm nazalost nisam u drzavnoj firmi 😂
G

GISKA 88

pre 11 dana

Aj mi das sezonsku...
A

Asdfjklc

pre 11 dana

Nije ovde bitni gde ce se igrati nego magla koja se prodaje vec godinama navijacima koji se ni malo ne bune... savic nas drukao, nismo mi, onda nahbar kaze drugacije... dusko selektirao, nismo mi... sale obradovic trazio premije za kup, sale kaze nisam... prodali smo 12k sezonskih a igracemo u pioniru... 45 razlike je manje od 50... covicu legendo...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 11 dana

Bez razmišljanja Pionir. Osvojili smo prvo mesto u Aba ligi. To treba iskoristiti u biranju hale za domaćinstvo. Pre dve godine smo osvojili Aba ligu igrajući u Pioniru a ovog Obradovića smo pored te 2022 razbili u Pioniru i 1993 godinu dana nakon što su oni postali prvaci Evrope Lale Lučić ih je pobedio u finalu plej ofa:Obradović, Ilić, Trifunović, Cvetković, Jovanović prva petorka plus Vidačič, Tomašević, Lisica, Peđa Stojaković... Pionir je naša kuća.
T

Top Gun

pre 11 dana

Uz pomoć SPS-a jer ste čekali titulu od 1972. Pa je moralo na "gurku". A inače je Lale LUČIĆ strašan trener. 90% klinaca ovde ne zna ko je.
N

Neverica

pre 11 dana

Sad kao oni sebe ubedjuju da imaju istoriju i da su posle '55 bili bitni a pogotovo da su ovaj sport uopste pratili. Tuga.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 11 dana

Odgovor za Top Gun Taj smešan trener vas je dve godine uzastopce tukao u finalu plej ofa i te druge godine 1994 bez Nebojše Ilića, Zoran Jovanovića i Peđe Stojakovića koji su otišli iz Zvezde a prvi deo sezone i bez Saše Obradovića koji je otišao u Limož pa se vratio na polusezoni. Došli su Mavrenski, Aca Gilić i Rade Milutinović koji je bio čovek odluke u finalu. A što se tiče SPS ne laži, samo ću reći Mirko Marjanović i Ivica Dačić. Na čijoj strani su oni bili znaš i sama, da je SPS štitio Zvezdu vi nam nikada nebi na silu oteli Vidačia i Tomaševića.
T

Top Gun

pre 11 dana

@Zauvek zvezdaš SPS vas je gurao jer titulu niste videli od 1972. Niste znali gde je levo. Što Lale LUČIĆ nije napravio karijeru u inostranstvu kad je toliki znalac? A Partizan? Koga je zadržao? Kako ste Partizanu uzeli Đokića i Lukovskog npr? Tomašević je sam rekao da mu Zvezda nije ponudila ugovor a Partizan jeste.
0

0999

pre 11 dana

DVE U PIONIRU I JEDNA U ARENI. 3-0.KAKO U ABA TAKO I U KLS. POD USLOVOM DA IH BUDUCNOST NE OLADI ZA ABA LIGU
k

klasika

pre 11 dana

vise grobara na ovoj vesti nego im na stadionu, to samo govori o njima
Ш

Шапић ББРС

pre 11 dana

звездаши,наша најважнија утакмица је 2.Јуна....
B

Buncasss

pre 11 dana

Mozda ostojina?
О

Остоја Мија

pre 11 dana

Ја се лично ангажујем за те изборе, цимам се на Звездари!
R

Ratko popovic

pre 11 dana

Hahaha toliko o 12 000 prodatih sezonskih😅.To ti je burazeru raspodijeljeno sponzorima i njinim porodicama!
n

neshha

pre 11 dana

Pa i da je "raspodijeljeno" zasto ti ljudi ne bi dosli da gledaju finalnu seriju?
R

Realan 2

pre 11 dana

12000 sezonskih je prodao, bar tako kaze nebojsa a znamo da on ne laze... i kako onda pionir?
Z

Zufer

pre 11 dana

Pa oni i u Pionir natrpaju 12000 …sta im tesko da napisu da je bilo
G

Gostgost

pre 11 dana

najjaci su Grobari koji spominju 12000 sezonskih karata, jer eto, "Zvezda laze". A oni sa svojih 20000 sezonskih ne lazu, i jos zaradjuju dodatno prodajom karata za utakmice. To je ta cuvena grobarska logika.
R

Realan 2

pre 11 dana

16500 sezonskih... daj link gde pise 20000 sezonskih...

дежурникривац

pre 11 dana

Ви нисте продали ни 8.000 сезонских и сада је то испливало јер не играте у Арени утакмице плејофа АБА лиге већ бежите у Пионир .. А Партизан је изашао у јавност са тачним бројем продатих сезонских улазница и по гледаности смо први и у АБА и у ЕЛ . Толико 🤷 Веруј Човићу а не својим очима 🤣😑
G

Gostgost

pre 11 dana

Izvinite nindze sto sam vas uzrujao, mea culpa, mozda nije 20000 nego 16500, kao da je to ne znam kakva razlika, uopste nije bila poenta u broju. A opet pricate kako zaradjujete od prodaje karata, kao da prodajete jos toliko barem. I uopste nije pitanje da li ja verujem Covicu ili ne, nego u vasoj logici koja je malo u svadji sa realnoscu. Pardon, mea culpa ponovo, malo vise, ne malo. A sto se Covica tice, on i laze i maze, ali je definicija istine za sve iz Partizana, pre svega Ostoju.
p

podesen

pre 11 dana

Zvanicni podstak EL 16500 prodatih sezonskih -1.u EL ,zatim prosecna poseta u Areni podatak EL 19778 gledalaca 1.u EL.ENDE.
G

Gistgost

pre 11 dana

@podesen - Znaci, vi ste od te 3000 karata zaradili milione? Opet ta vasa logika...
R

Realan 2

pre 11 dana

Tih 3,4ooo karata, koliko su omasio, plus opcija da se preprodaju sezonske, s obzirom na cenu karata, znaci dobru zaradu za Klub...
R

Realan 2

pre 11 dana

Na 12k sezonskih I mnogo Manju cenu karata, nebojsa pre par dana izjavi da se zaradilo oko 6 miliona. Samim tim, sa vise sezonskih I skoro duplo vecim cenama karata, Partizan je negde oko 10 miliona? To je na osnovu izjave coveka, koji je po tebi pojam istine...
M

Ma da bre to

pre 11 dana

A sto ste se vi toliko uzbudili oko toga koliko smo mi karata prodali, i u mongoliji znaju da zvezdasa ima vise nego partizanovaca, tako da nemoj da se sekirate, mozemo 4 arene da napunimo. Dok je vama arena plafon, sto se moglo videti po jna jer vi niste u stanju ono vase ruglo da napunite koje ima 35000 kapacitet. Bolje se vi brinite ocete li uopste do finala doci, mada vi cete to na iskustvo, sudije organizujete i lagano 10ak + protiv podgoricana. Uzmite nesto za smirenje, lagano, bez stresa....
P

Puebla

pre 11 dana

Ti si pobrkao lončiće. Partizan bi u 70% utakmica Evrolige prodao Arenu i još pola da ima mogućnosti. Veliko je interesovanje za košarku pre svega zbog Obradovića koji je garant uspešnog Partizana. Za nas je uspeh što smo u Evroligi i što smo konkurentni jer da nije bilo njega verovatno bismo i dalje bili sparing partner Zvezde. Ti to porediš sa fudbalom, a dobro znaš da većina navijača Partizana bojkotuje sadašnju upravu fudbalskog kluba i ne dolazi na utakmice. Napunio bi se i stadion Partizana da je na čelu kluba uprava koja radi u korist crno-belih, a na klupi neko poput Jokanovića ili Nikolića.
P

Pionir ,

pre 11 dana

Pionir
G

Gazi Zvezdo!

pre 11 dana

Pionir!
п

па кад

pre 11 dana

Арену пуните само кад су избори....
R

Reci nam

pre 11 dana

Jel si to pitao Ostoju?
B

Bez dileme

pre 11 dana

100 nabildovanih buldoga ce bolje da se napakuje pored aut-linije u pioniru.
т

то нису булдози

pre 11 dana

то су мандовски керови који јуре точкове од аутомобила и бицкла....
1

1980

pre 11 dana

Prodaju pretplatne za Arenu a žele Pionir. Samo Čović može to da smisli.
G

Grobarcina

pre 11 dana

Dzaba vam pionir ili arena opet gubite Aba ligu drugi put za redom
m

metalika moj dobar

pre 11 dana

u Pioniru je blize parket lakse se pljuje
F

Fmp arena

pre 11 dana

Kako Pionir pa vi imate 12.000 sezonakoh😂😂😂😂😂
B

B.C

pre 11 dana

Pionir....a vi se tješite da bi Arena bila poluprazna! Protiv vas sigurno, jer ste nebitni!
g

gost1978

pre 11 dana

toliko o 12.000 satro sezonskih i njihovom realnom budzetu
З

Зајебани чича

pre 11 dana

Човке се пласи да арена не буде полу празна. Да је сигуран у посету размисљао не би о Пиониру.
m

miki34

pre 11 dana

Pionir definitivno...da smo utakmice ili bar deo igrali u pioniru druga bi se prica pricala sada, imali bi sigurno bar 3 ppbede vise.
k

kille

pre 11 dana

I sta bi onda sa 3 pobede vise 😂😂😂
g

ghost5

pre 11 dana

Ja sam prosle godine sipao gorivo na slapu na ukljucenju na autoput iy Vojislava Ilica i dobio besplatnu kartu zvezda, ili kako god, valensija. Sipao sam za pet hiljada. Ovo je klasican dokay da su ove godine prodali maksimum 8.000 karata, jer u suprotnom ne bi mogli da razmatraju igranje u pioniru. Mada su i u polufinalnoj igrali u pioniru i gle cuda niko od 4 000 duhova se nije bunio sto ne moye da udje
a

aloo

pre 11 dana

dokle vise mislite da lazete?
P

Prdoje

pre 11 dana

Isključivo pionir, ne nasedajte na dulove navlakuše
G

Guh

pre 11 dana

👻👻👻
i

istinaaa

pre 11 dana

PIONIR, cim vidite grobare da ovoliko kreste, znaci da se plase Pionira jer tamo ne igraju
Z

Zn

pre 11 dana

PIONIR, samo PIONIR!!!
l

logicno

pre 11 dana

Sta su ti grobarski kompleksi, cim su se oni ovoliko uzrujali gde treba da se igra onda je bolje Pionir
d

deximmm

pre 11 dana

Pionir jer u areni nema domacinske atmosfere, Arena je zajednicka i oni su naviknuti na Pionir, Bolje Pionir
G

Gostarevic

pre 11 dana

"Arena je zajednicka i oni su naviknuti na Pionir, Bolje Pionir" šta je pisac hteo reći
G

Gostarevic

pre 11 dana

Ako uzmemo podatak da je prodato 12.000 sezonskih karata, ja ni u jednom drugom klubu ne vidim opciju da se uopšte razmišlja o igranju u Pioniru koji prima (zvanično) oko 8.000 ljudi. Ali, ipak je malo teže (ali ne i neostvarivo) da se iz prvog reda Arene pljuju protivnčki igrači, da se dižu stolice na njih itd. tako da me apsolutno ne bi čudilo i da se odigraju utakmice u Pioniru.
T

Ticu

pre 11 dana

Da li je realno da ste ovoliko ludi pa stvarno pisete da je prodato 12.000 sezonskih?Ljudi moji smeju vam se svi koliko lupate i povecavate cifre gkedalaca i prodatih karata ovo je nevidjeno smesno.
G

Gostarevic

pre 11 dana

@Ticu Druže, mislim da nisi pročitao komentar nakon prvih 5 reči
R

Realan 2

pre 11 dana

@Ticu nebojsa izjavio da je prodao 12000 sezonskih... ko tu laze?
N

Naravno da ce

pre 11 dana

igrati u Pioniru,prodali su 5000 karata a ostalo su "prodali" isto kao sto su duhovi ulazili na utakmicu sa Uniksom pre 10-ak godina...A opste je poznato da je svako ko je pred pocetak sezone sipao gorivo za 5000,uzeo neki Telekomov paket ili slicno dobio sezonsku za utakmice Fmp-a...
p

po grobarski

pre 11 dana

samo vi lazite
D

Djape45||

pre 11 dana

Tebi je ustvari krivo što ti sve plaćaju mama i tata pa nisi i ti dobio sezonsku.
L

Logicno

pre 11 dana

Pionir
п

па како Пионир

pre 11 dana

кад има око 20 хиљада продатих годишњих карата???
U

UPDP

pre 11 dana

To nema ni Partizan, o cemu pises ti? Bezveze trolujete.