Duško Ivanović (Foto: MN Press)
Duško Ivanović (Foto: MN Press)

Duško Ivanović: Košarka se igra 40 minuta, ali nade nisu ugašene - Zvezda se nikada neće predati

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.03.23. | 21:36

Trener Crvene zvezde izneo utiske posle poraza u Minhenu

Šteta. Imala je Crvena zvezda devet poena viška sredinom odlučujućeg kvartala, ali je potom usledio veliki pad. Nanjušio je to Bajern, krenuo svim silama u napad, preokrenuo, a onda i dotukao ekipu Duška Ivanovića. Slavila je ekipa Andree Trinkijerija 87:80 u 26. kolu Evrolige i bitno umanjila šanse srpskog i regionalnog šampiona da se izbori za mesto u plej-ofu.

Trener Ivanović je bio veoma jasan na konferenciji za medije posle utakmice.

Izabrane vesti

"Jasna demonstracija da se košarka igra 40 minuta, a ne 37, 38, 39... Još neke utakmice smo izgubili ovako, kao protiv Žalgirisa. Imamo prednost i onda čekamo da vreme prođe, ne igramo agresivno, padnemo u odbrani. Moramo da imamo fokus 40 minuta", ističe Duško Ivanović.

Kako je zadovoljan evroligaškim debijem Fakunda Kampaca u Evroligi?

"Trudio se, borio, ali proveo je pet do sedam dana sa Argentinom. Možda zato nije odigrao bolje. Važan je igrač za nas i igraćemo dobro".

Uprkos porazu, Zvezda ne odustaje od plej-of borbe.

"Nade nisu ugašene. Zvezda se neće predati. Nikada se ni ja ne predajem, neće ni ova ekipa. Do poslednjeg momenta. I kad ne budemo imalis nage, ako dođe do toga da nemamo šanse, isto ćemo se boriti. Najviše zbog ove publike koja nas svuda prati. To je dodatni motiv i razlog da budemo baš tužno zbog navijača", zaključio je Duško Ivanović.


tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićFakundo Kampaco

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara