Bajka je raspisao srećne parove! Humanitarni tiket ima 111. plemenitog dobitnika

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.03.18. | 09:12

MOZZARTOVA plemenita kladilačka mašina, pogotkom Dragutina Balabana Bajke, došla je do sume od 6.249.160 dinara ukupne donacije

Dragutin Balaban, zovimo ga nadalje Bajka, raspisao je juče MOZZARTOV “Humanitarni tiket sa četiri, ispostavilo se veoma umešno odigrana para! Tri meča s verom u golove, i jedna kombinovana kladilačko-humanitarna partija, doneli su mu čist pogodak kovote 9,59, što pečatira dobitak od  95.900 dinara, koji Bajka i MOZZART prosleđuju na adresu NURDOR-a. Tako je naša plemenita kladilačka mašina, pogotkom Dragutina Balabana Bajke, došla je do sume od 6.249.160 ukupne donacije u akciji “Humanitarni tiket u podne”.

Izabrane vesti

Bravo za Bajku, muzičara zlatne generacije koji je dokazao da njegove note očaravaju čak i MOZZART parove, koji su mu lagano doneli prolazan tiket na svakodnevnu kompanijsku uplatu od 10.000 dinara u rubrici “Humanitarni tiket u podne”.

Šta na celu stvar kaže bet analizza? E, pa prvi par Bajkinog tiketa, pucao je na Primeiru, odnosno na meč Šaves – Sporting, konkretno na golove! Kladilačko oko našeg gosta procenilo je 3+, a rezultat na kraju doneo je pobedu gostujućeg tima od (1:2).
Idemo dalje, na meč Bundeslige, Verder – Keln, odnosno na Bajkinu MOZZART kombinaciju 1X&3+. Rezultat meča 26. kola nemačkog šampionata, doneo je Bremenu pobedu od (3:1), a par je bio već gotovo zaokružen u 58. minutu utakmice, kada je Verderov napad, nakon izjednačenja gostujuće ekipe uspeo da dođe do rezultata (2:1). Tačka je stavljena u 90. minutu.
Na naredna dva para, Dragutin Balaban je igrao UG 2-4! Pošto je Mančester Siti protiv Stouka u Premijer ligi slavio sa (0:2), ovaj par je zaokružen već u 50. minutu utakmice, kada je David Silva po drugi put uspeo da zatrese mrežu domaćina. Priču o parovima, okončavamo Primerom, odnosno utakmicom Alaves – Betis, završenom rezultatom (1:3). Četiri gola, tačno onoliko koliko je trebalo da Betisova pobeda ne probije marginu broja pogodaka na susretu! Tako je Dragutin Balaban zaokružio MOZZART tiket.

Prilika je da pomenemo plemenite kladioce koji su u dobrotvornom listiću ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić i Marko Tejić. Dakle, petnaest članova kluba 100.000!

U Humanitarnom tiketu imali smo preko 640 poznatih ličnosti kao goste, njih 111 kao dobitnike i oni su usmerili, a MOZZART je donirao sad preko šest miliona dinara na preko 50 adresa. To su: humanitarne organizacije, udruženja obolelih, bolnice, SOS Dečja sela, sportski klubovi, bolesna deca, pojedinci, svratišta, instituti, fondacije... Učešće u dobrotvornom listiću uzele su i vaše omiljene poznate ličnosti, između ostalih: Uroš Spajić, Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Deki Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan, Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Miroslav Ilić, Bajaga...

Idemo dalje, jer s MOZZARTOM, kraj nije opcija, već samo zaokružen tiket!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

dobitni tiketsportsko klađenjebet analizahumanitarni tiketDragutin Balaban BajkaMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara