Humanitarni tiket u podne: Savo Pavićević tipuje za subotičku Kolevku

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.02.18. | 12:00

Trener iz stručnog štaba Spartaka, raspalio je po prelazima za kvotu 3.774,12

Savo Pavićević, trener u stručnom štabu Spartaka iz Subotice, napravio je veoma iskričav tiket... Naime, nekadašnji reprezentativac Crne Gore, uleteo je u humanitarno tipovanje za subotičku "Kolevku", s prelazima, koji su mu na kraju i pomogli da se ukupan koficijent uzdigne do vrtoglave kvote 3.774,12.

Krenimo ipak redom, odnosno od biografije Sava Pavićevića, (Lovćenac, 11. decembar 1980.), srpskog i crnogorskog fudbalera koji je nastupao za Spartak iz Subotice. Bio je član reprezentacije Crne Gore. Posle gotovo deset kodina igranja u Hajduku, igrao je za Vojvodinu i bundesligaški tim Energi Kotbus pre nego što je 19. avgusta 2009. prešao u Kavalu. Posle igranja u tom klubu prešao je 2010. u Makabi Tel Aviv, zatim je igrao u postavi Omonije gde je 2012. odigrao utakmicu protiv Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, zatim je igrao za izraelski Hapoel iz Tel Aviva da bi 2014. prešao u Crvenu zvezdu. Sa Zvezdom osvaja Prvenstvo Srbije: 2013/14, 2015/16. U leto 2016. napušta Zvezdu i prelazi u Spartak iz Subotice.
Uz fudbal, gde je paralelno igrao u Crvenoj zvezdi i sticao trenersku licencu, Pavićević je počeo da se bavi i voćarstvom. Nedaleko od obala Palićkoj i Ludaškog jezera, na šest hektara zemljišta podigao je zasade dunje, viljamovke i kajsije, koje uzgaja po savetima stručnjaka iz oblasti voćarstva.

Izabrane vesti

“Zasadi su mladi, a planiram da plodove plasiram kroz rakiju koju ću uskoro da proizvodim u svojoj destileriji”, rekao je Savo Pavićević, merkajući MOZZART listu.

ODIGRAJ TIKET SAVA PAVIĆEVIĆA

Evo kako je Savo sastavio dobrotvorni listić.

Naš gost je odigrao na utakmice Lige Evrope. Prvi meč LOKOMOTIVA – NICA. Moskovljani su dobili prvi duel šesnaestine finala sa 3:2. Francuzi su u poslednjoj prvenstvenoj utakmici odigrali nerešeno sa Nantom. Statistika duela dva tima nam neće pomoći jer je odigrana samo jedna, poslednja, utakmica.

Očekujem da se Nica revanšira Lokomotivi za poraz iz prvog duela”, kaže za Mozzart Sport Savo Pavićević.

Trener u Spartaku sad je odigrao tri prelaza, prvi na duelu ATLETIKO MADRID – KOPENHAGEN. Madriđani su bili ubedljivi u prvom okršaju, 4:1. Jorgandžije su nanizale pet trijumfa, poslednji nad Atletik Bilbaom. Nakon Atletika Kopenhagen je imao još jedan neuspeh. Istorija je na strani Atletika, 2:0:0.

“Odigraću prelaz iz jedan u jedan”.

Naš plemeniti kladilac na trećem paru odigrao je prelaz iz iksa u jedan. Meč DINAMO KIJEV – AEK. Kijevljani su remizirali u Grčkoj, 1:1. Dinamo je dobio svoj poslednji duel u šampionatu. AEK na preko 20 utakmica ne zna za bol nakon poraza.

“Verujem u krajnju pobedu Dinama, prelaz iz X-1”.

Zvezdaš Pavićević veruje da će večiti dobiti u revanšu, PLZENJ – PARTIZAN. U Humskoj je bilo 1:1. Crveno – beli su slavili u Lučanima sa 2:1. Sigma i Plzenj su odigrali bez golova.

Iz iksa u dva, pobeda Partizana, patriotski”.

RB je u prvoj utakmici slavio u Italiji sa 3:1. RB LAJPCIG – NAPOLI. Napoli imaju četiri trijumfa i samo poraz od RB-a. Mada je poveo sa 1:0 Lajpcig je na kraju poražen od Frankfurta.

Napoli dobro gura na Apeninima, ali očekujem sigurnu pobedu Lajpciga”.

Na utakmici u Milanu Sava očekuje iznenađenje, MILAN – LUDOGOREC dvojka. Rosoneri su dobili prvi duel sa 3:0, a spojili su tri pobede i dva remija. U Bugarskoj Ludogorec briljira.

“Ipak, dvojka”.

“Humanitarni tiket u podne” samo je jedna od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Pored plemenitog listića naročito smo ponosni na sjajnu akciju “100 terena za jednu igru” u kojoj smo već obnovili 56 košarkaških terena. Poslednje igralište u Novom Sadu ponelo je ime Milan Gurović. Idemo ka 100. obnovljenom igralištu!

“Novi dresovi za nove šampione” je društveno odgovorna akcija koja je takođe u potpunosti zaživela i u kojoj raznim klubovima  doniramo sportsku opremu. Mozzartovu sportsku opremu zadužilo je preko 50 ekipa iz cele Srbije. Ovom prilikom pomenućemo još neke akcije i fondacije koje smo pomagali i svesrdno pomažemo: “Bitka za bebe”, doniramo  fondacije “Podrži život”, “Budi human”, Paraolimpijski komitet Srbije, srpske rukometaše, vaterpoliste, karatiste, džudiste, košarkaše, KLS i ABA lige, Borac, Železničar…spisak gde idu donacije je malo širi.

Konstatujmo još da je Anđelka Tomašević, sastavila 108. dobitnu kombinaciju MOZZARTOVOG „Humanitarnog tiketa u podne“. Misica je s linije slobodnih kladilačkih bacanja pogodila tačno u centar svih šest odigranih parova, i tako s MOZZARTOM uputila željenu donaciju od 60.700 dinara na adresu fondacije „Koš za Sreću“!

I da  Vas podsetimo, MOZZART donira novac, ako prođe tiket, i za Republiku Srpsku !

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Save Pavićevića dobitak će biti doniran i za  Zavod za žensku djecu i omladinu Višegrad u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 17:00 6502 LE Lok.Moscow - Nice ki 2 3,10
Čet 19:00 6503 LE Atl.Madrid - Copenhagen pk 1-1 1,77
Čet 19:00 6504 LE Dynamo Kyiv - AEK pk X-1 4,50
Čet 19:00 6501 LE Plzen - Partizan pk X-2 13,0
Čet 19:00 6506 LE RB Leipzig - Napoli ki 1 1,95
Čet 21:05 6510 LE Milan - Ludogorets ki 2 5,50
Ukupna kvota3.442,61

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaSavo Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara