Dejan Savić
Dejan Savić

Savić: Izuzetno mokra predstava

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.19. | 19:10

Srpski selektor odao prizanje publici koja je ostala do kraja utakmice uprkos nevremenu

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić izjavio je posle osvajanja Svetske lige da je njegova ekipa zaslužila zlatnu medalju i istakao u prvi plan podršku navijača koji su ostali na otvorenom bazenu SC Tašmajdan uprkos jakoj kiši.
"Izuzetno mokra predstava za sve nas. Sem utakmice, jedne velike utakmice između velikih rivala, želim na prvo mesto da stavim publiku, koja je ovim uslovima ispratila meč do kraja. Sjajno bodrenje. Mislim da smo zaslužili ovakvu pobedu i mislim da su moji igrači napravili veliki korak plasmanom na Olimpijske igre. Čestitam im prvo mesto i zlatnu medalju u Svetskoj ligi i želim lep odmor", rekao je Savić posle meča.

Srpski selektor je čestitao Hrvatima na velikoj borbi.
"Mislim da su oscilacije više bile danas na drugoj strani iako ih je bilo u igri oba tima. Kada smo preuzeli priključak onda je bilo sve kako treba. Sve je ovo bila jedna divna i specifična predstava", zaključio je Savić.

Izabrane vesti

Njegov kolega na drugoj strani Ivica Tucak nije imao zamerke.
"Čestitam Srbiji na zasluženoj pobedi. Ja sam zadovoljan igrom svojih momaka. Pali smo junački, muški, dali smo srce i idemo dalje, to je sport. Imamo dobar tim i nemam šta da zamerim momcima. Malo nesreće, malo onoga što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih rivala, ali još jednom ponavljam, čestitam Srbiji na zasluženoj pobedi."

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara