Smederevac okupan MOZZART Platinum JACKPOT pljuskom sa 1.023.361,88 dinara

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.07.18. | 13:42

Talični Miroslav, ulogom od 500 dinara, menja život ali ne i omiljene igre na aparatima

Letnji MOZZART Platinum JACKPOT pljusak sručio se u ponedeljak posle podne nešto posle 15 časova na uplatno - isplatno mesto Smederevo tri! Palo je ukupno 1.023.361,88 dinara igračke radosti, direktno sa “Apex Classic” aparata na Miroslava Milića, novopečenog MOZZART MILIONERA!

Čuli smo, bio je Miroslav bled kao krpa… Nije verovao da ga je MOZZART fabrika milionera promovisala u šampiona nad šampionima. Verovatno je pomislio da je reč o skrivenoj kameri, ili smicalici drugara. Pitali smo ga da li je ta priča istinita?
“Ja sam i sada u šoku… A da sam prebledeo, to stoji. Tu dijagnozu dao je lokalni taksista, a pre toga MOZZART je na aparatu nakon nešto više od pet minuta igre prosuo milione pod moje noge. Mislio sam 100.000 dinara, a kolege igrači su me opomenuli… Ne, ne ti si milioner! Ispade da jesam, još kada mi je ljubazna operaterka uručila vaučer... Tada su mi se i noge odsekle ”, rekao je Miroslav u jednom dahu, a onda nastavio.

Izabrane vesti

“Sve sam zamišljao ali ovo ne. Svratio sam čisto da odigram tiket, ali sam u trenu promenio taktički plan. Evo, još mi se tu negde po džepu motaju parovi koji nisu bili suđeni da se odigraju, a Platinum Jackpot izgleda da jeste, s tih taličnih 500 dinara uloga”.

Sada dolazimo do priče o taliji! Verujete li u magične moći uloga od 500 dinara?
“Ima neka tajna veza. I da nisam, od sada sigurno verujem u to. Pre par godina, a sećam da se sve odvijalo u zimskim mesecima sa 500 uloženih dinara sam na klađenje uživo, igrajući na teniske mečeve u MOZZARTU inkasirao oko 90.000 dinara. Da li je sve slučajno? Kako bilo, ja ću nastaviti s istim ulogom i nadalje”.

U razgovoru s Miroslavom, dođosmo do priče o slavlju. On je verovatno prvi, s pečatom overeni milioner u svom kraju.
“Polako, tek će da bude veselja. Ima vremena, jer ovo je novac koji menja život, a kladim se da ću pogoditi i vaše naredno pitanje”, rekao je Miroslav i bio je upravu!

Kako nameravate da potrošite dobitak?
“ Da odmor nisam iskoristio, lako bih ja… Ovako, ostaje mi još da razmislim, ali ostaću tajanstven. Mene je MOZZART iznenadio, verujem da i ja imam prava na isti vid iznenađenja”.

Upravu je Miroslav! Šta mu je MOZZART Platinum JACKPOT doneo, videli ste iz prethodnih redova, a šta vama spremaju novi aparati premijum klase, najbolje je da sami iskusite.

I da vam u poverenju kažemo! U MOZZART kladionice se ne ide s kišobranom. Kladilačka prognoza za ubuduće glasi, da PLATINUM JACKPOT izlazi tri puta mesečno u vrednosti od preko TRI MILIONA DINARA! Sigurni su i fantastični DIAMOND JACKPOT pljuskovi koji vas mogu zasuti s preko 10.000.000 RSD!

FOTO: MOZZART


tagovi

Mozzartplatinum jackpotSmederevoMOZZART aparati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara