Tijana Bošković povređena, Brankicu boli koleno

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.10.18. | 16:02

Brige za Zorana Terzića

Loše vesti za Zorana Terzića.

Srbija jeste izgubila od Japana, ali to je manje loša vest jer su naše odbojkašice već izborile plasman na Fajnal siks. Problem je što je Terzić posle meča rekao da je Tijana Bošković povređena, ali i da Brankica Mihajlović oseća bol u kolenu.

Izabrane vesti

Dakle, radi se o naše dve ponajbolje igračice.
"Tijana je povređena. Nadam se da nije ozbiljno. Zagrevala se večeras, ali mi je rekla da ne može da igra. Ne znam da li će igrati sutra (protiv Holandije). Nećemo rizikovati sa igračicama da bismo završili prvi u grupi. Izveo sam i Brankicu iz igre u trećem setu jer je osetila bol u kolenu. Da podsetim, imala je operaciju na kolenu pre nekoliko meseci", rekao je Terzić.

O samoj utakmici...
"Uvek je veoma interesantno igrati protiv Japana. Nismo igrali dobro posle prvog seta. Japan je zaslužio da pobedi. To je to", rekao je Terzić.

Srbija ne mora da brine o prolasku na F6, ali problemi sa povredama Boškovićeve i Mihajlovićeve može da pravi ozbiljan problem.

Nadamo se da nije ništa ozbiljno i da će obe naše fantastične odbojkašice biti spremne za završne utakmice.

O povredi Boškovićeve govorila je i Maja Ognjenović.
"Nedostajalo nam je energije večeras, verujem i da je umor u pitanju. Već smo se kvalifikovale na F6. Nadam se da ćemo igrati našu odbojku. Boškovićeva ima mali problem sa povredom trbušnih mišića. Ne mislimo da je ozbiljno. Nismo želeli da rizikujemo da igra ovu utakmicu", rekla je Ognjenovićeva.

Samo neka se i Tijana i Brankica spreme za one najvažnije utakmice...

Foto: FIVB


tagovi

Tijana BoškovićBrankica Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara