""
""

ACHTUNG, F1 BET INFO: Fetela na keca, Luisa možda na podijum!

Vreme čitanja: 3min | ned. 09.07.17. | 09:29

Zbog Hamiltonovog menjača, menjamo kladilački plan! Ako Sebastijan Fetel pobedi, MOZZARTOV „kec“ će kvotom 2,60 za taj tip da vas nagradi..

Spominali smo gromovnike sa Red Bul ringa! Luis Hamilton je jedan od njih, ali ovaj „kec“ mu verovatno neće pripasti. Promenio je menjač na „W 08“ bolidu i sad pod penalizacijom startuje sa osme pozice. Dobio je pet mesta pomeranja u gridu i izvojevao treće trenin vreme. Britanac po trnju, preko Kimija Rajkonena, Maksa Verstapena i Danijela Rikarda  nekako i može do podijuma, ali do pobede malo teže. Danas do 14.00, sigurnije je Britanca povući na MOZZARTOVU liniju igre „1-3“. Ona je vredna koeficijenta 1,50, dok je naprasno čudo od „keca“ čista petica!

Izabrane vesti

Čast Mercedes AMG Petronasa na VN Austrije brani i Valteri Botas. On ima pol-poziciju, a njegova pobeda se zaračunava kvotom 2,40! Zbilja, dovoljno je to jako tipovanje za onoga ko želi da pokuša, pod uslovom da Finac izdrži duvanje za vrat svakako iskusnijeg lidera šampionata koji startuje sa drugog mesta. Nemac, odnosno Sebastijan Fetel na najvišem stepeniku podijuma danas nosi koeficijent 2,60! To je dovoljno dobro za jednog od glavnih kandidata za ovogodišnju titulu.

JEDAN KLIK TE DELI OD SVETA MOZZART KVOTA ZA VN AUSTRIJE

Načelno, sem u slučaju zemljotresa, neke kataklizme, da ne kažemo udesa imamo približnog  „keca“! Gde su dva hrabra fiksa „1-3“... Tu se stvari komplikuju, jer Skuderija nije maca da ogrebe pucajući na Sebastijana Fetela i Kimija Rajkonena! Nemac bi mogao da obraduje i „kecom“, to rekosmo, ali važno je reći da će na Hamilonovom trnovitom putu stajati više nego surovi rivali. Prepreka su Kimi Rajkonen, Danijel Rikardo i Maks Verstapen! Red bulovi takmičari neće biti iznenađenje na podijumu. Pa Špilberg je matična staza Red Bulove konjice...

Tako je bar trenutno, a važno je napomenuti da će se nakon startnog pravca u prvoj, užasno oštroj krivini pomešati karte. Raslojavanje grida u početnom krugu moguće je nakon ulaska u DRS zonu detekcije, tačnije posle prolaska kroz treću krivinu kojoj se prilazi s punim pritiskom na pedalu kočnice.

ODIGRAJ TIKET – FETEL NA KECU, LUIS NA PODIJUMU!!! 

Ipak, manimo se zanešenjaštva, jer dugačka je austrijska pista. Svašta može da se desi pošto trka broji 71 krug. Da li vas zbog toga plaši neizvesnost tipovanja? Neumesno pitanje, jer kakvi bi mi MOZZARTOVI igrački ratnici bili kada nas izazov ne bi vukao ka tipovanju na stazi dugoj 4,3 kilometra s rekordnim krugom koga još od 2003. čuva kaciga Mihaela Šumahera. Spomenusmo ga na kraju, pa vi vidite da u nedelju makar na koji sat u kladilačkom svetu budete ono što Šumi bi, jeste i ostade...

* Kvote prikazane u BET INFO rubrici bile su aktuelne u momentu objavljivanja rubrike i podložne su promenama

POBEDNICI VN AUSTRIJE

2016. Luis Hamilton (Mercedes AMG Petronas)
2015. Niko Rozberg (Mercedes AMG Petronas)
2014. Niko Rozberg (Mercedes AMG Petronas)

GENERALNI PLASMAN

1.Sebastian Fetel (Ferari) 153
2.Luis Hamilton (Mercedes) 139
3.Valteri Botas (Mercedes) 111
4. Danijel Rikardo (Red Bul) 92
5.Kimi Rajkonen (Ferari) 73
6.Maks Verstapen ( Red Bul) 45
7.Serhio Perez (Fors Indija) 44
8.Estaban Okon (Fors Indija) 35
9. Karlos Sajnc (Toro Roso) 29
10.Filipe Masa (Vilijams) 20

PLASMAN KONSTRUKTORA

1.Mercedes AMG Petronas 250
2.Skuderija Ferari 226
3.Red Bul 137
4.Fors Indija 79
5. Vilijams Mercedes 37

(Foto: Action Images)


tagovi

bet infoFormula 1Kimi RajkonenLuis HamiltonMaks VerstapenSebastijan Fetelsportsko klađenjeValteri BotasVN Austrije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara