""
""

Alonso je sportski šmeker – ne napušta brod koji tone!

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.04.17. | 13:52

Vozač Meklarena je danas odbacio sve insinuacije da će napustiti tim u sred sezone i rekao da ostaje bez obzira na sve

Nakon trke u Australiji, Mark Veber, bivši vozač Formule 1 podgrejao je tenzije kada je izjavio da ga ne bi čudilo kada bi Fernando Alonso u sred sezone spakovao bagaž i napustio ekipu. Pred početak obaveza za VN Kine, glavni protagonista ove, ispostavilo se dezinformacije demantuje Veberove reči. Alonso neće napustiti Meklaren, kao što neće ni tek tako otići u penziju.
“Ne, to definitivno nije tačno. To jednostavno ne ide baš tako u Formuli 1. Spremniji sam nego ikada i obavljaću svoju dužnost u najboljem mogućem izdanju. Istina, tim nije trenutno konkurentan, ali i to ćemo s vremenom popravljati”, rekao je oštro demantujući glasine, Fernando Alonso.
“U isti mah, očekivanja tima od mene su sada velika. Predviđanja za Australiju su maksimalno dozvoljavala 10. mesto, a za Kinu kažu da smo poslednji.  Zbog toga treba da odradim dodatan posao”, konstatovao je Alonso, a onda je upitan da li će u budućnosti voziti za Mercedes?
“Nemam šta da vam kažem na tu temu. To je pitanje budućnosti”, reči su Fernanda Alonsa koje stavljaju tri tačke na epohalnu priču o njegovom transferu u Mercedes AMG Petronas…

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Mercedes AMG PetronasMeklarenMark VeberHondaFormula 1Fernando Alonso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara