""
""

Alonso se nada slamci spasa na Hungaroringu

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.07.17. | 10:10

Španac na osnovu konfiguracije piste misli da će Meklaren Honda osvojiti solidan broj bodova u Mađarskoj

Malo ko je odvažan u nameri da se zaključno sa današnjim danom kladi na bilo kakav uspeh Meklaren Honde. U prvoj polovini sezone, tim iz Vokinga je osvojio samo dva boda iz 10 trka. To posledično znači i poslednje mesto u poretku konstruktora. Naravno da cela situacija sekira i Fernanda Alonsa, koji se sada preračunava. Kaže da je sve stavio na papir. On se konačno nada nekim dobrim vestima iz Mađarske…

Izabrane vesti

„Na papiru, Hungaroring predstavlja jednu od najboljih prilika za nas. Kratak, vijugav krug znači da manje zavisimo od snage motora. Vozači stvarno moraju da se oslone na sposobnosti šasije kako bi izvukli najbolje iz kruga“, rekao je Fernando Alonso koji uprkos veoma lošim rezultatima iz prvog dela sezone zna da šasija “MCL 32” bolida ima potencijal koji ostaje neiskorišćen zbog nepozdanog, ali nadasve slabašnog Hondinog agregata.
„Važna stvar za nas je, kao i uvek, pouzdanost… Doneli smo velike odluke u Silverstounu u smislu kazni kako bismo se pripremili za ovu trku. Nadamo se da nam se to isplatilo“ zaključio je dvostruki šampion najbržeg cirkusa.

(Foto: Action Images)


tagovi

Fernando AlonsoFormula 1HondaHungaroringMeklarenVN Mađarske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara