""
""

Aprilija sprema pedalu za Sema Loua

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 15:51

“Neka pokaže nešto u najkraćem roku ili neka ide”, poruka je trkačkog menadžera Aprilije, Romana Albesiana upućena kraljevskom motociklisti

Iz Aprilije stižu uznemirujuće vesti po pitanju daljeg angažmana Sema Loua u timu. Čini se da je njegov ugovor do kraja 2018. na klimavim nogama pošto ekipa želi da raskrsti s njim u najkraćem mogućem roku. Razlog su loši nrezultati, odnosno 24. mesto u generalnom plasmanu sa samo dva osvojena boda u šampionatu kraljevske klase. O tom problem priča Romano Albesiano, trkački menadžer Aprilije.
“Jasno je da smo napravili veliku investiciju sa Semom. Kao njegova prva i prava podrška, nadamo se da će ubrzo pokazati određeni napredak. Uprkos dobrih želja u isto vreme moramo se spremiti za sledeću sezonu ukoliko se to ne desi. Razgovarali smo i sa nekim drugim vozačima upravo zbog situacije s njim”, rekao je Romano Albesiano, da bi na kraju bukvalno postavio ultimatum motociklisti.
“Neka pokaže nešto u najkraćem roku ili neka se ide”, surova je poruka je trkačkog menadžera Aprilije, Romana Albesiana upućena na adresu Sema Loua.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

AprilijaMoto gpSem Lou

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara