""
""

Bavarci se ne vraćaju u oktanski cirkus

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.17. | 15:45

Glasine o povratku BMV-a u F1 su počele da se šire kao plod teorije o budućoj saradnji Bavaraca i Meklarena na proizvodnji sportskog automobila

Bavarski automobilski gogant je napustio Formulu 1 još 2009. godine. Poslednjih dana BMV je ponovo postao interesantan F1 javnosti. Naime, nakon promene vlasničke strukture u najbržem sportu lansirana je priča o mogućoj saradnji Bavaraca i Meklarena. Naime, BMV i Meklaren su povezani zbog projekta proizvodnje sportskog automobila. To zapravo znači da niko nikada i nije pominjao Formulu 1, već klasičan sportski auto. Tim povodom se veoma eksplicitnim tonom oglasilo sportsko odeljenje BMV-a.
„Kada smo odlučili da se povučemo iz Formule 1, a to je bilo još 2009, to je bila strateška odluka kompanije. Strateške odluke nisu kratkoročne, pa se shodno tome i ponašamo“, stoji u zbvaničnom saopštenju BMW-ovog sportskog odeljenja.

Izabrane vesti

„Pratimo dešavanja iz oblasti sportskog automobilizma, ali nemamo u planu povratak u Formulu 1“, stoji u saopštenju Bavaraca koje će razočarati mnoge ljubitelje nekadašnjih BMV-ovih bolida.

(Foto: Print Screen)


tagovi

BMWFormula 1Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara