""
""

Biciklom bez sedišta do zlata u Riju

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.16. | 13:55

Nemici, Kristini Fogel je u finalnoj trci pri brzini od 60 km/č otpalo je sedište sa bicikla, s kojim je ipak uspela da napravi podvig

Ova Nemica je čudo nad čudima! Svi se čude kako je to Kristini Fogel uspelo da pukne, a zatim i otpadne sedište bicikla u finalnoj šprint biciklističkoj trci na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Mladoj, 25 godina staroj Nemici izgleda da ni to nije zasmetalo da se okiti zlatom u dvorani u kojoj se vozila trka.

Izabrane vesti

Priča kaže da je Kristina vozila po dobro uglačanom parketu u Riju brzinom od 60 km/č u momentu defekta. Inače tehnički pedantni Nemci još uvek nemaju odgovor na pitanje kako je do smešnog defekta došlo. Za sada se misli da je problem nastao zbog neispravne matice koja pričvršćuje sedište za ram bicikla, ili da je u transportu došlo do oštećenja koje nije bilo uočljivo prilikom kontrolnih tehničkih provera uoči trke.

Kako Bilo Kristina Fogel nosi iz Rija zlato za anale i pamćenje, pošto je i tako bez sedišta bila brža za 0,004 sekunde od Britanke Rebeke Džejms.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Olimpijske Igre 2016Kristina Fogelbiciklizam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara