"Bošković"
"Bošković"

Bošković: Hteli smo Švedsku, ali može i Holandija

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.15. | 12:42

"Holandija je odličan tim, igraju brzo, imaju dobru odbranu, odličan kontranapad", ističe Katarina Krpež

BoškovićSelektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković izjavio je da se nadao Šveđankama u osmini finala Svetskog prvenstva, ali da veruje da njegove izabranice imaju snage da pariraju i Holanđankama. Srbija je juče u poslednjem kolu A grupe savladala Tunis 43:21 i kao četvrtoplasirana izborila plasman u osminu finala.
"Dobili smo Holandiju, viš bih voleo da je Švedska, ali šta da radimo, spremićemo se i za njih. Prošli smo prvi zadatak, sad idemo na drugi. Na korak smo od sna, da ostvarimo kvalifikacije za Rio, pa ćemo videti za dalje. Holandija ima jako dobre igračice, sve te devojke igraju u evropskim klubovima, u Ligi šampiona, a dve su u Ðeru. Mislim da možemo da im pariramo, dosta trče, brze su, ali se nadam da imamo rešenje", rekao je Bošković za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Srpska reprezentativka Katarina Krpež takođe veruje u pozitivan rezultat.
"Holandija je odličan tim, igraju brzo, imaju dobru odbranu, odličan kontranapad. Biće veoma teško, ali na nama je da se dobro pripremimo i da se koncentrišemo na našu igru", poručila je Krpež.

Izabrane vesti

Utakmica osmine finala Svetskog prvenstva između Holandije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Nestvedu.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN press)


tagovi

ženska rukometna reprezentacija SrbijeSrbijaSaša BoškovićKatarina Krpež

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara