Alonso i Brijatore iz šampionskih dana (©AFP)
Alonso i Brijatore iz šampionskih dana (©AFP)

Brijatore: Alonso motivisan za povratak u F1

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.05.20. | 12:50

Španac će, po svemu sudeći ponovo za volan Renoa

Jedna do najkoloritnijih ličnosti Formule 1, Flavio Brijatore javio se iz duboke penzije i doneo eksluzivu.

Kako tvrdi čuveni bonvivan i nekadašnji prvi čovek ekipa Benetona i Renoa, Fernando Alonso bi naredne sezone mogao da se vrati u Formulu 1. Njih dvojica se inače baš dobro poznaju pošto je Španac sa Italijanom na čelu Renoa osvojio jedine dve šampioonske titule u karijeri i to u vreme kada je Mihael Šumaher vozio za Ferari. Pored toga Italijan mu je bio i menadžer, te dobro zna kako Alonso razmišlja, a njegove reči su samo potvrda vesti koja se pojavila da je ovaj već potpisao za Reno i da mu ugovor počinje od 2021.

Izabrane vesti

"Ovo je savršen tajming za kambek Nanda u najbrži cirkus", tvrdi dobro upućeni 70-godišnjak, "Motivisan je, godina van F1 ga je oporavila i detoksikovala i vidim da je veoma ozbiljan po pitanju povratka"

Španski as je za Minardi, Reno, Ferari i Meklaren odvezao ukupno 314 trka, a poslednju u Abu Dabiju 2018. Pobednik 32 velike nagrade F1 je nakon kraćeg odmora opet uzeo volan u ruke i krenuo prvo da se takmiči po SAD u Indikar seriji, da bi se posle oprobao i na Le Manu i Dakar reliju gde je ove godine završio sa Tojotom na 13. poziciji. 


tagovi

Fernando Alonso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara