Komentari na vest

Crna Gora bacila Hrvatsku na kolena, Vujovići izrešetali evropskog vicešampiona u Budimpešti

G

GostizPodgorice

pre preko 2 godine

Ako pogledate komentare, vidjecete da jedan te isti covjek oatavlja nacionalisticke komentare kaljajuci obraz pravim Crnogorcima. Jedna te ista greska i dva argumemta kojima se raspravlja... U ime pravih Crnogoraca - zivjela Srbija i zivjela Crna Gora!
a

ajmo ajde!

pre preko 2 godine

Bice Srbija kompletna kad tad na nekom prvenstvu,pa ce biti 70 puta jaca na bekovskim pozijicama,sto ce biti tesko za protivnika.Ne kazem da cemo pobediti ali cemo svakako biti mnogo jaci.Posebno tamo gde je skripalo,a to je napad.Odbrana i golmani su svakako na vrhunskom nivou.A sto se tice ostalih sportova,gledace u ledja Srbiji kao uvek(sem Rvati u fudbalu ali bice i tu cupavo).
H

Hahaahhahahh

pre preko 2 godine

Hahaahahahaha lijepo sanjaj
Z

Zonjo gost

pre preko 2 godine

E sto nam naprica junace .Nemaju kvalitet nasi bekovi. Pa vama je jedini kvalitetan bek Nenadic koji ima 35-36 godina. Pogledaj nase Banjo Vujovic24 Cavor 25 Cepic 19. Jedino je Sevaljevic sa 31 a Vujacic Kaludjerovic i Simic (ne golman) imaju po 17 -18.
N

Nazalost

pre preko 2 godine

Previse je nacionalistickih botova...pozdrav za normalne i zdrave ljude.
z

ziveo srpski nacionalizam

pre preko 2 godine

Hoces da kazes da nacionalisti nisu normalni?Hoces da kazes da Srbin ne sme da bude nacionalista i patriota i to jos na srpskom sajtu?Vazi,kako da ne.
Z

Ziviio ti

pre preko 2 godine

Al dok je takvih, nema naprijed...nikoga ne volite, zato vas i niko ne voli.
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Evo sada ste videli kako se igra protiv Hrvatske, A rukometaši Srbije se predali već na zagrevanju jer je na terenu bio, zamislite. Cindrić. Čestitke na pobedi.
V

Vlajica

pre preko 2 godine

Moze li ista proci da se politika ne komentarise...jeli dao bog da smo pobijedili i da se zajedno sa srbima radujemo kao i kad oni u nekim drugim sportovima dominiraju...msm da Crna Gora moze daleko jer je rasterecena i nikad ljepse nisu igrali i hrabrije...steta samo sto je ova grupa mnogo jaca od one druge
K

Krsto gost

pre preko 2 godine

Momci svaka vam cast naklon do zemlje. Gazimo redom. Ove ekipe iz bivse nam domovine neka dodju na casove rukometa, ali i na casove borbenosti i pozrtvovanosti.Kad smo pobijedili Slovence procitao sam jedan komentar nekoga iz Srbije da je ekipa Srbije mnogo kvalitetnija od CG ali da nijesu borbeni. E pa prijatelju moj valjda je sad jasno i tebi i svima koji potencijal ima ekipa Crne Gore.
E

Eee da

pre preko 2 godine

Kako se covjek prosuo...cu kaze nemaju neki kvalitet...a bolj Branko Vujovic no svi njihovi bekovi zajedno lise Nenadica.
A

Ahmet gost

pre preko 2 godine

Bravo momci ucinili ste me tako ponosnim i srecnim ovdje u ovoj hladnoj Svedskoj.Nocas a i prethodnih veceri ugrijali ste mi i srce i dusu i hvala vam do neba za ove srecne trenutke.
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Navijaj za Svedsku. Pozdrav iz tople PG
K

Ko oce da

pre preko 2 godine

Cestitta ,neka cestita momcima koji zasluzise to, ostavite se glupih nacionalistickih komentara .
z

zoran gost

pre preko 2 godine

Nocas sam preponosan na ove momke i na strucni stab.Nocas a i prethodnih noci su pokazali svijetu kako se ostavlja srce na terenu za grb koji nose na svojim grudima. Hvala vam do neba za svaku kap prolivenog znoja za svaki poklic za CRNU GORU. Hvala vama Crnogorke sto rodiste ovakve sokolove i ne kaze sa za dzaba:,,To samo Crnogorka moze da rodi"
G

Gost000

pre preko 2 godine

A po nacionalnosti svaki je Srbin
C

Cuj ovoga

pre preko 2 godine

Ti ocigledno n
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Na kraju ih ipak dobise Srbi. :)
С

Спарта

pre preko 2 godine

Срби добили Србе. Поздрав из Подгорице.
A

A koji to

pre preko 2 godine

Zivota ti ? Muci
G

Gost13

pre preko 2 godine

Šut spolja. To je ono čime su Crnogorci izrešetali Hrvate, a ujedno i ono što Srbija u ovoj postavi u kojoj smo bili niji imala.
I

I posle 40

pre preko 2 godine

Godina Vujovići. Izgleda da se treba prezivati Vujovići za vrhunske rukometaše. Ipak je jedan jedini Veselin Vujovići najbolji igrač Sveta svih vremena i zvanično i nezvanično
B

Bodin gost

pre preko 2 godine

I posle 40 godina opet Vujovic i opet Crnogorac.
P

Pa Veselin

pre preko 2 godine

Vujovic je rodjjeni cetinjanin...valjda jr jasno da je crnogorac...pa i kad je davao izjave sa slovenijom to je jasno naglasavao.npr vodi ih crnogorac pa samp igraju zadnje 10min..itd
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Kako su nas dobili tako se njima vratilo protiv Crne Gore. Nama je falilo jedno 5 igrača sada Hrvatskoj za koju i dalje tvrdim da je vrhunska ekipa, ali da smo bili kompletni pitanje na čiju bi stranu otišao rezultat. Još nešto, pokazuje se sve više kao tačno ono što su pričali stručnjaci da je trebalo da se šampionat oloži, pomeri ili šta god jer ovo ipak nisu normalni uslovi.
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Bi li tako govorio da je Srbija prošla dalje?
B

Bravo lavovi

pre preko 2 godine

Kakva partija i dominacija protiv viceprvaka evrope, brutalno...snaga lezi u timskoj igri i ljubavi prema grbu i zemlji ! Veliko bravo 🇲🇪
M

Mudaaaa

pre preko 2 godine

Do poda !!!!!
G

Gost382

pre preko 2 godine

Bravo Crnogorci! Tako se igra za svoju domovinu, grb i dres. Svaka čast!🇲🇪🇲🇪🇲🇪
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Kakva igra, kakvo srce zaista nestvarno!!! Demolirali su Hrvatsku!!! Ali od prvog do poslednjeg minuta!!! Simic je toliko ubio u pojam Cindrica da mislim da ce proci godine dok se oporavi!!! Nemoc klasicna Hrvata!!!! Bravo.
k

kolja083

pre preko 2 godine

Bravo momci,bravo sokolovi,tako se igra za za svoju zemlju.
D

Dioklecijan

pre preko 2 godine

Cinjenica je da je Hrvatska u padu, nije jaka kao nekada, ali bez obzira svaka cast ovim momcima, odigrali su muski.
L

Lafarge

pre preko 2 godine

Bravo majstori, tako se gine za grb svoje zemlje, neka i nasi nesto nauce a imaju i sta, da vide sta je munjevita rukometna kontra...
m

misko123

pre preko 2 godine

Hrvatima se desilo ono sto i nam..smejali su nam se kad su nas pobedili a onda ih je desetkovala Corona..
N

Nije nego

pre preko 2 godine

Bravo, braćo! Idemooo!
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Свака час' ЦГ на побједи. Убише их, цијелу утакмицу водили. Играју разноврсно и брзо у нападу, одбрана јака одличан голман. Видио сам прије пар дана слику на инста, неко је дигао три прста спојена.;) Тако да је вјероватно било момака кој су могли и за Србију да играју да су добили позив..:)
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

A ne kapiram to tri prsta ono ovo, pa valjda se i Crnogorci krste sa tri prsta? Valjda i Srbin moze da igra za Crnu Goru, isto kao sto moze i Musliman i Albanac, ne kapiram to, cekao poziv Srbije? Zasto bi svaki Srbin morao da igra za Srbiju? Zaista ne kapiram tvoje i tebi slicnih komentare. Isto mislim i za Srbiju, zasto za Srbiju ne bi mogao da igra neko ko je Musliman, Albanac? Zaista, opet ponavljam, ne kapiram. Ali dobro. Momcima svaka cast, pa koje god vere i nacije bili, bitno je da ginu za zemlju u kojoj su rodjeni i kojoj placaju porez.
D

Druze

pre preko 2 godine

To nije znak taj, to su vjernici koji vole CG, opameti se. Repka Cg su sve crnogorci malo se informisi, to je poznato.
Z

Zasto bi igrali

pre preko 2 godine

Za gori tim, ne kapiram?
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Неко се осјећа Србином из Црне Горе или Црногорцем и дигне три спојена прста, а колега његов два. Да сте само видјели те коментаре монтенегрина, то је страшно. Ту се види колико подјела има, у том и јесте проблем. Ко год зна кака је ситуација доље, зна о чему причам. Да је то изворна ЦГ са Његошем и тробојком то би била друга ствар. Вако зашто не би играо за Србију неко ко се тако осјећа, ка што су играли Станић, Никчевић итд..
M

Majstore

pre preko 2 godine

U pitanju je jedan igrac - Simovic. I to je to
@

@Druze

pre preko 2 godine

Pojma nemaš. Ja ti to iz Podgorice velim. Jesu Crnogorci svi jer su sa teritorije CG, nacionalno se neki tako ne osjećaju. Ali džaba tebi da objašnjavam, sigurno si montenegrin.
B

Bjelica gost

pre preko 2 godine

Gos l Umjesto sto nam prebrojavas krvna zrnca i gledas koliko je ko prstiju podigao postenije bi bilo da si se zadrzao samo na cestitkama.To sto si vidio nekoga od igraca da je podigao tri prsta nije nista cudno i mi smo pravoslavci.Ili je mozda neko pokaziva koju akciju da odigraju.A imali ste jednog rodjenog Beogradjanina pred ocima, vama nije valja a covjek je nas najbolji odbrambeni igrac. Nas VUK LAZOVIC koji je zaigrao za domovinu svoje majke ponosne Cetinjanke ciji je brat igrao za Lovcen.Na zalost poginuo je u saobracajnoj nesreci vracajuci se sa utakmice iz Makedonije.Sto ste mislili ako ste nam uzeli Marsenica da ste nas unistili. Ne moj prijatelju niti je CG nesto posebno izgubila niti je Srbija dobila. Decko je na vrijeme shvatio da ce malo igrati pored takvih igracina kao sto su nasi Grbovic i pomenuti Lazovic.
G

Gossstu

pre preko 2 godine

Nema izvorne trobojke ,to nije zastava Cg, vec okupirane teritorije ,zna se kako prihvacene...CG ima svoju zastavu i to zelenu, i tu je isto bilo malo trobojkez mora se priznati, ali msm da na tu zastavu ti ne mislis.
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Нијесу никог узели, ако се момак осјећа Србином шта је проблем да игра за Србију. Што се тиче слике, није у питању никаква акција но знак L либерала. Нико овдје није пребројавао зрнца, но су ти исти монтенегрини вријеђали чоека кој држи три спојена прста. У томе и јесте ствар, да се Црна Гора додатно монтенегризује, они броје зрнца. И сам навијачки поклич је страним језиком тј талијанксим е вива :( Што се заставе тиче, наравно да је тробојка народна и изворна застава Црне Горе. Зелена је припадала зеленашима, коју су такође били за уједињење са Србијом ал по другачијим условима...