"Roj Džons Junior iz dana slave"
"Roj Džons Junior iz dana slave"

Da li biste mu stali na crtu za 100.000 dolara? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.03.16. | 19:41

A to je niko drugi do legendarnog bokserskog šampiona, Roj Džons Juniora. Izvesni Vajron Filips se drznuo, te je ipak morao „malo da odspava“ nasred ringa

Roj Džons Junior iz dana slaveJedan od najboljih boksera svih vremena, heroj generacija zaljubljenika u plemenitu veštinu stasalih tokom 1990-ih, Roj Džons Junior postao je neka vrsta cirkuske atrakcije.

Čovek koji je zaradio desetine, ako ne i stotine miliona dolara spao je na to da se bije sa amaterima nudivši im nagradu, i to ne simboličnu. Naime, cilj je bio pobediti nekadašnjeg šampiona u četiri težinske divizije zašta je sledovalo čak 100.000 dolara! Konkurs je objavljen preko Fejsbuka, a za oponenta 47-godišnjeg asa odabran je izvesni Vajron Filips, inače bivši amaterski bokser i MMA borac. Dakle, ne baš bilo ko.

Izabrane vesti

Ipak, brzo se videlo da nije dorastao prilično nagojenom Džonsu Junioru koji je tačku na meč stavio u drugoj rundi. Naravno, nesretni Vajron se našao na podu, u „zemlji snova“, i nažalost bez 100.000 dolara.

Nije poznato zbog čega Roj Džons Junior ne „okači rukavice o klin“ s obzirom da je tokom karijere obezbedio ne samo sebe do kraja života, već i nekoliko generacija naslednika. Ipak, on nastavlja da se bori iako je doživeo nekoliko blamaža koje bacaju senku na zaista neverovatnu karijeru. Inače, Roj Džons Junior, poznat i kao veliki navijač Evertona, nedavno je zatražio i dobio rusko državljanstvo, ne krijući divljenje prema predsedniku Vladimiru Putinu.

A kakav je to bokser bio...

(foto: Action Images)


tagovi

Vladimir PutinRusijaEvertonboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara