Odbojkašice Ezačibašija (CEV)
Odbojkašice Ezačibašija (CEV)

Ezačibaši stigao u Beograd: Tijana i Maja gostuju u Lajkovcu

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.11.21. | 12:08

Prva utakmica šesnaestine finala Kupa CEV igra se u sredu od 19 časova

Sjajna evropska predstava očekuje ljubitelje odbojke u sredu u Lajkovcu! Sa jedne strane terena biće srpski predstavnik Železničar, a sa druge turski Ezačibaši, za koji igraju naše reprezentativke Maja Ognjenović i Tijana Bošković. Prvi meč šesnaestine finala Kupa CEV je na programu u sredu od 19 časova (Arena Sport), a revanš se igra 24. novembra od 17 časova u Istanbulu.

Odbojkašice turskog kluba su jutros sletele na Aerodrom Nikola Tesla, a sutra će istrčati na teren u Lajkovcu.

Izabrane vesti

"Uskoro smo na polovini sezone, vreme je da krenemo sa evropskim utakmicama. Želim da nastavimo sa ritmom koji smo uhvatili iz lige. Utakmice u gostima su uvek teže. Nadam se da će biti dobra utakmica u Srbiji", rekla je odbojkašica Ezačibašija Hande Baladin.

Pobednik duela Železničar – Ezačibaši igraće u osmini finala Kupa CEV 2022. protiv boljeg iz dvomeča Kalcit Kamnik (Slovenija) – Nojšatel (Švajcarska). Utakmice osmine finala su na programu 8. i 15. decembra.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. Dodatni period se igra do 15 poena.


tagovi

Tijana BoškovićMaja OgnjenovićEzačibašiŽelezničar Lajkovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara