Komentari na vest

Flensburg je druga dimenzija, Voša sjajna, ali samo 30 minuta, u nastavku potop

p

pa i ja

pre 3 meseca

da i mene stave za trenera sve bih pobedio..zato nam je rulomet ti gde jeste..vrv su gledali prenos pa se energetski ispraznili..jos nisam cuo da se igra prvo poluvreme a drigo se odmaras..ili cuvas ekipu prvo i gubis deset razlike i explodiras drugo i izgubis samo 8..cini mi se da dok sam vrteo kanale da sam video zbiljica i jecmenicu..i ko sad preuzima odgovornost?
P

Permozer

pre 3 meseca

Slobodane Visekruna star si ne bitan preuzmi ti odgovornost za to sto si nepismen ha ha ha
B

BicuSlobodan

pre 3 meseca

Zašto ovakve utakmice Vojvodina ne igra u Spensu?
a

a sta da radi

pre 3 meseca

2500 max podeljenih gledalaca u velikom spensu?
d

dale23

pre 3 meseca

Kad na silu prave rukometni klub u NS. Niti tradicije, niti hale, niti rukometne publike. Ali je bitno da su na silu preuzeli od Zrenjanina Naftagas, tj NIS GAS. Pre 30 i kusur godina, Proleter je svaku utakmicu, imao izmedju 4 i 5 hiljada, nebitno, domace prvenstvo ili medjunarodni kupovi.Ali kad sve mora u bg i ns...
V

Vremeplov

pre 3 meseca

Sta ti sine pričaš !!! Pre 30 god , na silu , ko preuzeo , šta … Šta uporedjuješ , nikom to verovatno nije jasno ! Dva Kluba , tradicija … Jedan osvojio 30 tak trofeja , Evropski trofej … Mislim ko Vam je ugasio FK Proleter , ŽRK Proleter Možda Vam je Voša zatvorila i fabriku šešira !?
B

Bravo momci

pre 3 meseca

Ne mogu da se trkaju jugo i mercedes,ova ekipa Flensburga bi dobila nasu reprezentaciju 10 razlike.Svaka cast bez 4 igraca egal celo poluvreme,energetski su pali drugo poluvreme. Jedan Loven izgubi 10 pre par dana kuci.
b

bravo momci

pre 3 meseca

jedan notingem forest igra drugu ligu.i parma..hsv.a loven je u donjem delu tabele..a jedan ajsenah izgubi u flensburgu 3 razlike..i sta cemo sada..a sporting pobedi berlin...
v

vremeplov

pre 3 meseca

a koji evropski trofej?
p

pa rukomet

pre 3 meseca

u ns ozbiljnije postoji odkad je kum od jevtica postao funkcioner..inace je kac rukometno mesto i ima evropski trofej..
b

bravo momci

pre 3 meseca

i matic je sa cukom gazio fiorintinu 6 minita dok nije doslo do energetskog pada..
D

Da V

pre 3 meseca

Je Vojvodina bila kompletna bilo bi egal. Al bez 4 bitna igrača to izgleda tako
M

Marinko Ćutuk

pre 3 meseca

Eh da je Šljiva igrao druga bi priča bila :-)))
S

Sksksksksksks

pre 3 meseca

Apsolutno tacno. Isuvise je veliki hendikep za nasu ekipu ne igranje Vukovljaka, Dodica, Vorkapica i Milica. Sa njima u ekipi, potpuno druga prica. Nadajmo se pobedi protiv Kadetena 5.marta, a i da Kadeten izgubi kuci od Danaca, pa da nastavimo takmicenje u Evropi.
a

a flensburg

pre 3 meseca

odmarao dva igraca. kad sam poceo gledati bilo nereseno drugo poluvreme.mozda jos da dovedete karabatica ..hansena pa bi bili egal
t

to kao

pre 3 meseca

u kosarci da prvo izgubis sa 30 razlike a ostale cetvrtine dobijes par koseva i bolji si po cetvrtnama
k

koje lozenje

pre 3 meseca

da su vam igrali sve reprezentativci, ne bi sanse imali a kamoli egal da bude.
S

Skskskskskks

pre 3 meseca

"Napad je dobio na jacini ulaskom Aziza" , a lik dao jedan gol, upropastio 15 lopti. Uz to, nema on problem sa zadnjom lozom, vec problem sa glavom. K... mu ne fali, folira povrede i izigrava neku zvezdu. Kad vec pises o njemu, bar jednom pisi iskreno i istinito.
g

gostpop

pre 3 meseca

Prvo poluvreme su se momci borili i igrali timski... Drugo poluvreme Flensburg je pokazao klasu i počeo ozbiljnije da igra, dok su igrači vojvodine počeli da srljaju i bezidejno igrali, kao da je svako hteo da da gol zbog lične statistike... Nema šta da se zameri momcima u prvom poluvremenu su dali sve od sebe, mogli su i do prednosti da su bili koncetrisaniji prilikom šuteva.
i

ima nas normalnoh

pre 3 meseca

i zvezda je vodila protiv sitija prvo poluvteme ..bahar razmontirao pepa..daj bandovicu igrace reala a ancelotiju igrace vose mislim da bi ga bandovic pobedio..pa valjda igras utakmicu ne po segmentima..prvo pitanje na ispitu sam razvalip druga dva nisam znao..a sta je sa kadetenom poznata svajcarska rulometna skola?
b

bajatovic

pre 3 meseca

kad mene nema na tribinama i misevi kolo vode..
h

hocemo

pre 3 meseca

hocemo li i ove godine pokoriti Evropu?
p

peto7

pre 3 meseca

nista momci .slab dan-pobedicemou nemackoj..Rojevic za selektora,brz moderan rukomet pogotovo drugo poluvreme..
N

Nordic

pre 3 meseca

Zato nam treba Ljuba Vranješ.
I

Ima nas normalnih

pre 3 meseca

Trenerska doktorska disertacija prvo poluvreme,drugo poluvreme nisu imali snage fali im 4 igraca. Daj Rojevicu Flensburgove igrace a treneru Flensburga Vojvodinine.Pustite vise to koga volite koga ne volite. Ovi sve dobijaju preko 10 do 20 razlike,prati malo.