""
""

Gde Hulkenberg stade, tu Okon produži!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.17. | 11:07

Prvi operativac Fors Indije, Otmar Žafnauer smatra da će Francuz pokazati konkurenciji kvalitet od koga ostatak cirkusa neće mirno spavati

Novi vozač Fors Indije, Estaban Okon mogao bi biti otkrovenje nastupajuće sezone. Operativni direktor ekipe koju pokreću Dajmlerovi agregati smatra Francuza za glavnu uzdanicu i veliku nadu Formule 1.Otmar Žafenauer iz ličnog ugla obasipa novajliju epitetima, pa kaže da očekuje Okonovo izazivanje Serđa Pereza na crtu!
“Nadamo se da Esteban može da uči veoma brzo, što je jedan od razloga zbog koga smo ga odabrali. Naučićemo ga kako da vozi naš bolid, a zatim želimo da izazove Serđa Pereza. Jednostavno, on mora nastaviti tamo gde je stao onaj koga je zamenio”, rekao je prilično samouvereno, Otmar Žafenauer u ime cele For Indije.
“ Pitanje je samo kada će se veliki potencijal osloboditi. Niko je vrhunski vozač, a Estebanu nedostaje iskustva na samom početku. Opet, mi vjerujemo u njega i očekujemo da stane na crtu Perezu. Mislim da je jako važno imati dva vozača koji za tim mogu osvajati bodove. Znam da  postoji rizik od pada same ekipe, odnosno da ona pojede samu sebe”, zaključio je svoju priču prvi operativac Fors Indije svoj hvalospev o Okonovoj budućnosti u okviru tima.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Estaban OkonFormula 1Fors IndijaNiko HulkenbergSerđo Perez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara