""
""

Honda obećava žilaviji motor Meklarenu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.06.17. | 14:17

Test probe pokazuju da unapređena pogonska jedinica može da bude dovoljno pouzdana za sigurno osvajanje bodova u Austriji

Konačno se vidi neki pomak. Sve što je Honda do sada pokušavala bilo je ravno sve dubljem srljanju u propast za ekipu iz Vokinga. Konstantni kvarovi, ali i sporost bili su glavni problei ekipe s kojom čak ni Fernando Alonso nije uspevao da ze domogne ni kukavnog boda… Nešto se promenilo u Azerbedžanu, ali da li je to znak da se nešto sigurno kreće uzlaznom putanjom?
“Na sledećoj trci u Austriji ćemo imati poboljšan motor, jer su testovi u Azerbedžanu pokazali da je to moguće. U mešuvremenu nastavljamo s testovima i unapređenjima svesni da je konačno moguće smanjiti zaostatak za vodećim ekipama”, rekao je Jasuke Hasegava, prvi čovek Hondine F1 misije.

Izabrane vesti

Naravno, potrebno je na kraju podvući i izuzetno nezavidan sportski položaj japanskog proizvođača motora. Naime, oni se osnovano plaše da će Meklaren naredne sezone napustiti saradnju sa Hondom, koja će u tom slučaju ostati u takmičenju sa Zauberom. Jasuke Hasegava se zato žuri da popravi utisak kako se loše partije ne bi odrazile na celokupno poslovanje Honde.

(Foto: Action Images)


tagovi

MeklarenHondaFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara