Igor Milanović (© Star sport)
Igor Milanović (© Star sport)

Igor Milanović napustio Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.08.20. | 08:22

Novi trener Aleksandar Filipović

Rastali su se Crvena zvezda i Igor Milanović. Velike nade polagali su crveno-beli u legendarnog vaterpolistu, međutim, posle samo godinu dana i ne toliko uspešne sezone pružili su jedni drugima ruku.

Između redova, razlog prekida saradnje su finansije i nemogućnost kluba da prati potraživanja šefa stručnog štaba.

Izabrane vesti

Prijateljski smo se razišli. Nije bilo nikakve drame. Nije bilo ni potrebe. U klubu su mi rekli da moraju da smanje budžet, da će sve biti drugačije od onoga što smo predviđali. Razumeo sam ih, nema tu šta mnogo da se doda“, pojasnio je na stranicama Sportskog žurnala Igor Milanović, koji je ekipu preuzeo prošlog leta i sa njom stigao do petog mesta u Regionanoj ligi, u kupu je poražen od Radničkog u polufinalu, dok se prvenstvo Srbije nije ni igralo zbog pandemije virusa korona.

Umesto Milanovića, Crvena zvezda je u novog stratega promovisala Aleksandra Filipovića, ranije saradnika Aleksandra Nikolića i Dejana Savića, koji će se oprobati u samostalnom vođenju tima.

Dugo sam u klubu, znam situaciju. Ranije sam ulazio na pola sezone, sad sam prvi put od početka. Rano je još za izjave, mada znam šta mogu da očekujem. Jedino obećavam da ću se truditi da radim najbolje što mogu“, dodao je Filipović.



tagovi

VK Crvena zvezdavaterpoloIgor Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara