Komentari na vest

INTERVJU – Brankica Mihajlović: Bol je bio neizdrživ, u januaru sam pomislila da je kraj...

Y

YN

pre gotovo 2 godine

Brankica je super igracica ali ne razumijem zasto je stavljaju u tim ako nije spremna :(
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Retko simpaticna sportiskinja!
E

Ell

pre gotovo 2 godine

Žao mi je što ću ovo reći, ali teško bi mi do zlata u Tokiu i sa Brankicom...polufinale protiv Amerikanki je bila nemoguća misija, one bile spremne da se revanširaju za Rio, a imale su i bolji tim sada nego 2016. Pa pogledajmo samo kako su Brazil razbile u finalu 3:0, Brazilke se nijedan set nisu sastavile. Jeste Tandara nije igrala zbog dopinga i to je bila slabost za Brazil ali one imaju dobre zamene na svakom mestu, Rosamaria je takođe dobar korektor. Sve i da smo mi prošli polufinale teško bi pobedile Brazil jer Terzić nikada nije znao da postavi taktiku protiv njih. Mi smo zlato trebali osvojiti u Riu kada nam je i klupa bila podjednako dobra kao i startni tim. Imali smo Brakocevic i bolje primače, ali u finalu kineska selektorka je Terzicu ocitala lekciju o vodenju tima, čak i kada smo bili blizu da povedemo 2-1 u setovima sa drugom postavom(Zivkovic-Brakocevic) on ih izvodi iz igre i vraća umornu Maju i Tijanu i mi taj set kao i meč gubimo sa 3-1..
s

slusao

pre gotovo 2 godine

sam izjave nasih devojaka posle finala u Riu, rekle su da nisu bile dobro motivisane,da im je plasman u finale udario u glavu i da su u podsvesti vec bile zadovoljne..Da nisu smele tako nesto dopustiti i da su izvukle lekciju iz toga.Jer sasrebrom nista nije bilo gotovo.Tako da nije sve ni do trenera.Na kraju krajeva,ne moze se svaki mec pobediti.Sportski je cestitati boljem od sebe...
z

zadnji poen

pre gotovo 2 godine

na sp, Brankica smecuje, italija hvata u odbrani,Brankica udara dlanovima o butine besno ,poen se nastavlja. Svetski sampion Brankica Mihajlovic...Bilo bi drugacije na oi sigurno,ali za prosutim mlekom ne treba plakati.Brzo ce 2024,samo da se Brankica oporavi..