Komentari na vest

INTERVJU – Miloš Kos: Jedan poziv nikad se ne odbija... Zagreb najozbiljniji klub na Balkanu

P

Pitanje

pre 4 meseca

I dalje je velika dilema otkud je odjednom, i na čiji nagovor, dobar deo reprezentacije podržao jednu listu na skorašnjim parlamentarnim izborima. Znamo koju, naravno... Svakako neuobičajen potez. A s obzirom na to da je karma znamo svi šta, ne očekujmo ništa dobro na ovom Prvenstvu... SPORSTKI, ali stvarno samo SPORTSKI, pozdrav...
P

Plavi10

pre 4 meseca

Ovaj decko je vec sad odličan igrač, al strasno koliko jos moze napredovati. Zao mi je al imam osjećaj da se neće dugo zadržati u Zagrebu. Decko je oličenje dobrote, svaka čast roditeljima koji su ga odgojili, voli svoje tuđe poštuje. Svako dobro mu želim i da ga bog sačuva od ozljeda.
Р

Република Српска

pre 4 meseca

❤️💙🤍Miloš Kos❤️💙🤍
K

Kozarska Dubica

pre 4 meseca

Miloše,ponos si Kozarske Dubice. Cekamo te sa medaljom na trgu. Svima zelim sretan Badnji dan,i sutrasnji Bozic.
H

Handball Fan

pre 4 meseca

Koliko dobrote, poštenja i ostalih ljudskih vrlina izbija iz ovog momka. Zdrava, čista i rekao bih prava sportska priča. Jedan predivan mladić koji može biti uzor i inspiracija za sve mlade, pomalo izgubljene u ovim čudnim vremenima. Miloše, samo nastavi putem koji si krenuo i neka te na njemu sva sreća prati. Budućnost je tvoja. Napred Srbija!
M

Momora

pre 4 meseca

Bekovi moraju puno puno bolje na EP.Osim Borzasa koji je u dobroj formi,tu za sad ne vidim nikoga ko je raspucan,o desnim bekovima da ne pricam,Orbovic i Vejin bas bas tanki,limitirani igraci,Kojadinovic je ok,ali pitanje je koliko on moze kad pocne EP.Kukic kao Kukic,Milosavljevic i Djordjic moraju puno bolje.Valjda ce na EP biti koliko toliko bolje,jer ovako ne ide nikuda.
7

79

pre 4 meseca

Imao je Zelenovića koji je za pomenutu dvojicu Lazarov lično
m

mrk

pre 4 meseca

momak ko jabuka, odlican intervju
J

JBL

pre 4 meseca

Tačno se vidi da su Partizan i Zvezda uništili interesovanje za sve sportove osim za fudbal i košarku i da su uneli neverovatnu mržnju između navijača tih klubova tako da skoro nikog ne interesuju jake utakmice u rukometu, odbojci,vaterpolu....u sportovima u kojima je naša zemlja imala vrhunske rezultate i uspehe u odnosu prvenstveno na fudbal u kojem nikada nismo i nećemo još skoro postići neke rezultate vredne pažnje.Iz tog razloga su Partizan i Zvezda najveće zlo srpskog sporta koji ENORMNO MNOGO TROŠE DRŽAVNIH PARA A NEMAJU NIKAKVE,BAŠ NIKAKVE REZULTATE.Tužno ali istinito.
D

Da da da

pre 4 meseca

Državni projekti za koje igraju stranci.Ekipe čiji navijači najstrašnije vređaju po nekog našeg igrača koji je u Beogradu na parketu i trenere koji budu na klupi tih ekipa.To nije Srpski fudbal i košarka to je legija stranaca.
S

Steva Mrak

pre 4 meseca

Najgore je prošla odbojka.Pored svih uspeha nikakve pomoći i ulaganja.Isto bi bilo sa rukometom da ima rezultat.Tužno.
B

Bas to

pre 4 meseca

@Steva Mrak Odbojka svetski prvaci a u medijima su kao i kuglanje.
i

ime gosta

pre 4 meseca

I u kuglanju smo svetski prvaci...
B

Baš to

pre 4 meseca

ime gosta Nismo u kuglanju svetski prvaci,3 smo bili 2023.
i

ime gosta

pre 4 meseca

nije bitno, tj nisam ulazio u detalje, mislim da nema potrebe, jer su nasi kuglasi imali poprilicno uspeha i mnogo medalja, timskih i pojedinacnih na velikim takmicenjima. poenta je da se kuglanje i kuglasi ne bi trebali u nasoj zemlji uzimati u obzir u negativnoj konotaciji. naprotiv....