Into The Breach raspustio tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 21:49

Pokušali su da oforme novu petorku, ali u tome nisu uspeli

Britanska ekipa Into The Breach je raspustila svoj CS2 tim nakon što su poslednjoj dvojici aktivnih igrača dozvolili da potraže nove ekipe.

Joey "CRUC1AL" Steusel i Karol "rallen" Rodowicz su ostali do samog kraja uz ITB koji je probao da oformi novu petorku, ali u tome nisu uspeli zbog čega su preostali igrači stavljeni na transfer listu.

Izabrane vesti

Njih dvojica su bili deo petorke koja je u februaru prošle godine potpisala za ITB i koja je ostvarili ogroman uspeh plasmanom u četvrtfinale BLAST Paris Majora.

Nakon toga ekipa nije uspela da ponovi sličan uspeh i zabeleži dobar rezutat na nekom od većih turnira, a nakon neuspeha u EU RMR kvalifikacijama za PGL Copenhagen Major ostali su i bez glavnog sponzora, što je dodatno zakomplikovalo budućnost organizacije.

Direktor ITB-a Sam "SlayTheMinotaur" Macedonio je saopštio da će se vratiti na leto sa novom ekipom, i da će fokus biti na to da oforme tim koji će imati makar osnovu, odnosno tri igrača, iste nacionalnosti. Ako pronalaženje igrača prođe kako treba, videćemo novi ITB već u kvalifikacijama za drugi Major ove godine - Shanghai Major.



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara