Ljubomir Obradović (©AFP)
Ljubomir Obradović (©AFP)

Iz mirnoće do Tokija – Obradović: Da igramo, videćemo kako će biti

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 17:19

Rukometašice sutra protiv Rusije

Šansa kakva se čekala decenijama. Srpske rukometašice predugo nisu videle Olimpijske igre, generacije su prošle kroz tim, a da nisu igrale na najvećoj svetskoj smotri sportista.

Sada samo tri utakmice dele Srbiju da izbori vizu za Tokiju. Sutra u Đeru počinje kvalifikacioni turnir, nimalo lak, a za dve karte za OI pored naše selekcije boriće se i Rusija, Mađarska i Kazahstan.

Izabrane vesti

Selektor Ljubomir Obradović nije se pred polazak za Đer razmetao vatrenim izjavama, pogotovo što pripreme nisu bile tako duge i temeljne, kako on to voli.

Malo je bilo dana. Radili smo na taktici za mečeve protiv Rusije i Mađarske. Ako napravimo povoljan rezultat u ta dva meča, sigurno se devojke neće opustiti protiv Kazahstana“, kaže Obradović.

Prvi meč Srbija će igrati u petak veče (20.00) protiv Rusije.

To je prava ruska škola rukometa, puna volje i želje posle izleta sa stranim trenerom. Očekuje nas jaka, stabilna i kompletna Rusija, na svakom mestu dobro zatvorena“.

Ne prija selektoru Obradoviću ni raspored mečeva, koji zaista nije mogao da bude teži za Srbiju.

Raspored nam ne ide na ruku. Ali, idemo da igramo, pa da vidimo kako će biti. Ekipe se dobro poznaju, duže vreme igramo jedni protiv drugih, pa da vidimo da li će biti iznenađenja“, rekao je Obradović.

PAŽNJA! PAŽNJA!

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Ljubomir Obradovićženska rukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara