Komentari na vest

Jevtić o majstorici: Mi smo u prednosti, naš je domaći teren

D

Daj ne lupetaj

pre 11 dana

Bitna je podrška. Nije važno koji je sport u pitanju. Momci dajte pobedite ih zbog ovakvih dramosera. Da im zapušite gubicu. Idemooo ZVEZDOOOOOO u napad.
L

Ljudi moji

pre 11 dana

Ne umanjujem kvalilete nijedne od ekipa. Ali koliko je Partizan sinoć imao srece. Zaista. Mislim da je tome možda doprinela fenomenalna atmosfera i podrška navijača? Uprava Zvezde bi zaista, barem sada trebala da se aktivira i učini nešto po pitanju navijača i atmosfere, mislim da bi momcima mentalno dosta značila podrška. Ne mogu cele sezone Banjicu da pune žene, devojke, familije i po koji prijatelj... dajte ovim momcima veru, žara ZASLUŽILI SU. Na početku sezone niste kao klub bili ni na mapi za trofej... budite zahvalni momcima, treneru i podržite ih barem sada u majstorici - kako DOLIKUJE.
K

Koji navijaci?

pre 11 dana

Pa nije ovo kosarka, pa da se upise unapred pobeda na osnovu domaceg terena. Imala je Zvezda domaci teren u 3.utakmici pa dopustila da serija ode u majstoricu. Kakav domaci teren i kakva sreca, obe ekipe su dobre, slicne sa dva odlicna korektora.
D

Daleko je on

pre 11 dana

Od te škole. Ne zanosi se. Treba imati i dozu poštovanja.
K

Komedija

pre 11 dana

Janic kaze niko nema prednost obe ekipe su sjajne i kvalitetne ovaj dodje i kaze mi imamo prednost domaci je teren hahahahaha au majko mila koje nepostovanje
P

Pa kad si ti prost

pre 11 dana

Janić skače kao dete od 10 godina pored terena, raduje se kao da mu je... dok Jevtić vrlo staloženo i sa velikim respektom to ne čini iz poštovanja prema kolegi. Što se tiče izjave od "ovoga" - Jevtić je najverovatnije želeo da podrži svoje momke i da im da vetar u leða. Dok Bojan nema šta da kaže svojima, pokazali su da kad im se dobro prodere, protrese shvataju odlično šta i kako trebaju da rade. Do stila je. Ako nisi provalio?!
B

Brazilska škola

pre 11 dana

Pa kad si ti prost Kako je Reznde skakao Kako Santareli skače I ???
N

Ne mogu

pre 11 dana

Da gledam ovo, zato što sam gledao Vojvodinu i Zvezdu, krajem devedesetih. Deset hiljada navijača u spensu, ludilo. I sad kad vidim da igraju u školskim halama, muka mi je.
U

Uosgb

pre 12 dana

Zasto drugi sudija direktno saopstava celendz odluku zapisnicaru. Valjda tek nakon sto prvi sudija potvrdi posle javnog prikazivanja. Dva velika celendz strucnjaka predsednik i sekretar a svesno rade pogresno. Samo da su bitni
T

Tako je

pre 11 dana

to kad covek ima ogromno medjunarodno iskustvo i kad je ucestvovao u razvoju srpskog celendza. Verovatno zato i lici da operater najvise ucestvuje u donosenju odluke.
М

МаНГуПаРИЈа 1989

pre 12 dana

Северна Армија долази - 3:0! ЗВЕЗДА ШАМПИОН!