Ivica Jevtić (©MN Press)
Ivica Jevtić (©MN Press)

Jevtić poziva navijače: Ko ne ode na fudbal neka dođe da podrži Partizan ili Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 08:24

"Bitno je da Banjica bude puna, a mi ćemo naći motivaciju da se u toj atmosferi snađemo što bolje", kaže trener Crvene zvezde

Golim okom je bilo vidljivo koliko pobeda znači treneru Ivici Jevtiću. Svaki bitan i kvalitetan poen proslavljao je u "Masteru" bez ustručavanja, pokazivao je emocije i radovao se kao malo dete. Njegovi izabranici su mu davali dovoljno razloga za tako nešto, pa nije bilo potrebe da se suzdržava... Prikazali su dve odlične partije protiv Partizana i sada u finalnoj seriji vode 2:0.

Prvi duel dobili su odbojkaši sa Marakane maksimalnim rezultatom, a delovalo je da će tako biti i u drugom... Međutim, ispustili su prednost 20:17 u trećem setu.

Izabrane vesti

"Da biste pobedili utakmicu, morate da osvojite tri seta. Mislili smo da je sve gotovo u trećem dok još nije pala poslednja lopta... Kontrolisali smo i taj deo igre, ali desio nam se pad, koji je iskusna ekipa Partizana iskoristila. Drago mi je da smo u četvrtom pokazali da ne padamo kad je teško, da imamo snage da rešimo - ne samo taj set i utakmicu - nego i narednu. Nadam se da ćemo u trećoj imati snage i energije da završimo posao na Banjici", rekao je Ivica Jevtić.

Ono što ne ide u prilog odbojkašima jeste preklapanje termina u subotu sa večitim derbijem u fudbalu. Ipak, to ne potresa odbojkaškog stručnjaka.

"Očekujem da će doći oni naši, što nas podržavaju tokom cele sezone, oni su nam dovoljni... A pozivam sve koji ne odu na fudbal da u 19.00 časova dođu i podrže Zvezdu ili Partizan – nije bitno. Bitno je da Banjica bude puna, a mi ćemo da nađemo motivaciju da se u toj atmosferi snađemo što bolje i da obe ekipe daju maksimum. A ko bude bolji, nek pobedi".

Biće to treći duel u finalnoj seriji, ukupno peti ove sezone.

"Nema tu ko koga da iznenadi. Ni Boki mene, ni ja njega. Mi se vrlo dobro poznajemo i na taktičkom planu se sve zna. Najbitnije da se fizički odmorimo i psihički pripremamo za treću utakmicu. Ko bude bio jači mentalno, imaće prednost", zaključio je Ivica Jevtić.



tagovi

OK Crvena ZvezdaSuperliga Srbije u odbojciIvica Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara