(©CEV)
(©CEV)

Kelsi Robinson Kuk: Koneljano prvi klub koji je verovao u mene, dao mi je toliko toga

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 11:22

Amerikanka se oprostila od italijanskog tima

Mnogo suza prolile su odbojkašice Koneljana na kraju savršene sezone. Iako su uzele četiri trofeja na isto toliko takmičenja, na kraju je bilo razloga za plakanje, jer ekipa neće ostati na okupu.

Kelsi Robinson Kuk, Medison Bag i Alesija Đenari odlaze u Ameriku, Ketrin Plamer u Ezačibaši, Robin de Krojf je završila karijeru...

Izabrane vesti

"S jedne strane postoji velika radost i zadovoljstvo jer smo postigli sve ove neverovatne rezultate, a sa druge tuga jer napuštam ovu divnu grupu, moje prijatelje i mnoge ljude koje zaista volim", rekla je Kelsi Robinson Kuk za Il Gazzettino Treviso.

Bila je važna karika na putu ka svim peharima, a sad je veoma zahvalna zbog prilike koju je dobila.

"Koneljano mi je dao toliko toga, bio je to prvi klub koji je verovao u mene i dao mi priliku da pokažem svoje kvalitete. Gde god da odem, uvek ću nositi ove boje sa sobom. Uvek ću biti zahvalna ljudima koji su mi dozvolili da igram u ovom dresu. Za mene je bila velika čast da nosim žuto-plavu opremu".

Još od ranije se znalo da će Robinson Kuk da nastavi karijeru u Americi kao deo LOVB.

"Želela bih u Americi da izgradim odbojkaški nivo koji je u Evropi. Nadam se da ću otvoriti put drugima i da će u budućnosti žene moći da igraju u Americi na viskom nivou. Ovde ostavljem veliki deo mog srca. Koneljano će suštinski uvek biti deo mog života, ne samo kao igrača, nego generalno. I na drugom kraju sveta nastaviću da podržavam Koneljano", podvukla je Kelsi Robinson Kuk.


tagovi

CEV Liga šampionaImoko Koneljano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara