Kreće igra nerava - da li je Bahrein Mercedesov ili Ferarijev?

Vreme čitanja: 4min | pet. 29.03.19. | 10:01

Ferari je razočarao u Melburnu... Fetel i Lekler imaju pravo na popravni koji ugrožavaju performanse Srebrne strele

Dodatno ubrzanje na drugoj trci sezone, VN Bahreina mogla bi da donese poslednja odluka koju je FIA (Svetska automobilska federacija) spremila specijalno za ovu priliku. Naime, umesto dve DRS zone na trci koja startuje u nedelju tačno u 17.10 po srednjoevropskom vremenu, dobićemo čak tri sektora za dodatno ubrzanje koji funkcionišu na principima smanjenja aerodinamičkog otpora u za to predviđenim sektorima staze. Dakle, biće više šansi za preticanje, što ćemo pokušati da iskoristimo kao značajan podatak u bet analizi koja pokriva bukvalno sve što se na zvaničnim treninzima i na samoj trci može desiti. Dakle, tipovanje u MOZZARTU već sada može da počne!   

NEMA ŠTA NEMA - KVOTE ZA VN BAHREINA

Izabrane vesti

Šta smo naučili u Melburnu? Е, pa Ferari je imao očajnu trku, a malo je falilo da crveni tim kasni čitav minut za Mercedes AMG Petronasom koji je uoči starta takmičenja zabacio udicu s pričom o navodno većim šansama Skuderije na startu sezone. Toto Volf, mirođija u svakom loncu, u kom njegov tim treba da dominira kriv je za taj manevar, što smo u najavi prethodne trke u neku ruku i nagovestili kroz izjavu ispostavilo se pobednika, nepromišljeno otpisanog Valterija Botasa.

Evo i liste kvota za pobednika VN Bahreina:

POBEDNIK: 1. MESTO, 1.-3. MESTO, 1.-6. MESTO, POL POZ.

L. Hamilton    (2,40), (1,20), (1,12), (2,00)
S. Fetel           (4,00), (1,35), (1,15), (4,00)
M. Ferštapen  (8,00), (2,10), (1,30), (10,0)
Š. Lekler        (12,00), (3,00), (1,35), (11,00)
V. Botas          (3,50), (1,35), (1,17), (4,00)
D. Rikardo      (1.000), (40,0), (3,00), (250)
K. Rajkonen   (1.000), (35,0), (2,75), (100)

* Sve kvote za plasman na trci pogledajte OVDE

Ni u Bahreinu stvari ne bi trebalo značajno da budu drugačije, mada ne treba očekivati da će Sebastijana Fetela i  Šarla Leklera, vozači Dajmlera tek tako žedne prevesti preko vode. Zato ćemo već od prvih treninga videti da li je Ferari govorio istinu na osnovu poruke koja kaže da su problemi smanjenog kapaciteta “SF-90” bolida rešeni, te da Mercedesove “W-10” mašine više neće moći da lagano samostalno diktiraju dešavanja na stazi. Da vidimo da li će nominalno brži Ferari to sada i pokazati.

Kada je već tako, onda neka žurka krene, uz MOZZART alarm koji već sada signalizira da uoči VN Bahreina bukvalno nema šta ne može da se odigra. Plasman da, i to u formatu koji već postaje obavezan deo svakog trkačkog vikenda u kladionici koja je DONELA ODLUKU da ponudi baš sve, odnosno da pruži ono što nigde na drugom mestu ne možete ni da sanjate.

PLASMAN

Čisto da se zna, u MOZZARTU ne mora da se igra hazarderski. Prosto, već smo videli ko je u F1 ko, odnosno makar paušalno procenili da Red Bul nije za zanemarivanje, naročito ne Maks Ferštapen koji je prvu trku završio na trećem mestu! Može li ponovo do podijuma? Može li se verovati Fetelu? Pa, kako procenite, a ukoliko već želite da umanjite rizik, tu je igra u kojoj tipujete da li će izabrani vozač završiti na prva tri, ili na prvih šest mesta. Kvote su naravno, nešto manje u odnosu na pobednika, ali su i šanse za pogodak mnogo veće. Primera radi, trenutno najizvesnije je da će se za podijum boriti srebrna i crvena ekipa, nemačka i italijanska tehnologija. Uz to, konkurentni za zauzimanje slavljeničkih mesta svakako bi mogli biti već pomenuti Maks Ferštapen, što naravno zavisi od pokazanih rezultata na treninzima koji startuju već danas. Dakle imamo vremena da popunimo MOZZART tiket.

SVE F1 KVOTE NA JEDNOM MESTU

Ludo, zar ne? Pa naravno, jer MOZZART nudi ono što nema nigde. U ponudi imate i mogućnost da se kladite ne samo na pobednike, one koji će izaći na podijum, već i na mnogo toga pride. Primera radi, verujete da će neko ući u prvih šest? Neka to metodom izbora po pripadnosti timu bude Pjer Gasli u Red Bulu. E, to u ovom momentu u MOZZARTU vredi kvote 1,50. Ili primera radi da će Luis Hamilton biti na pol poziciji! Nikakav problem, jer ova igra trenutno nosi koeficijent 2,00, i tako redom. Možete kombinovati do mile volje, uz obaveštenje da će kvote nakon treninga biti izmenjane, pa ako ste već sada sigurni u svog ljubimca, ili omiljeni tim, trebalo bi da požurite, jer prvi slobodni treninzi statuju već u podne.

Podaci o stazi:
dužina kruga: 5.412 km
broj krugova: 57
dužina trke: 308.238km
rekord kruga: (2005.) Pedro de la Rosa 1:31.447

Satnica - VN Bahreina:

Petak:
1. slobodni trening: 12:00 – 13:30
2. slobodni trening: 16:00 – 17:30

Subota:
3. slobodni trening: 13:00 – 14:00
Kvalifikacije: 16:00 – 17:00

Nedjelja:
Trka: 17:10

* Kvote su podložne promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ
FOTO: Reuters


MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Kad komentator tipuje, ne može bez golova

 


tagovi

Formula 1sportsko klađenjebet analizaLuis HamiltonSebastijan FetelFerariMercedes AMG PetronasVN Bahrein

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara